Uhvatili ih NESPREMNE – Isplivala istina o VAČARENJU Jovane i Janjuša, otkriveno šta je bilo iza kamera


Nisu se nadali…


Nakon što je Marko Đedović dobio pravo glasa za vreme izbora ovonedeljnog potrčka, odlučio je da raskrinka kakav odnos su imali Jovana Cvijanović i Marko Janjušević Janjuš.

On je očekivao da vidi reakciju Aneli Ahmić na šokantne informacije koje je izneo.

– Ne vodim evidenciju u kakvom su oni odnosu. Ja sam bila napolj i Mića je prišao da me pita kako sam i ja sam mu rekla da popričamo. To nije bilo ništa strašno, meni je strašno zbog mene. Nisam se hvalila time, delovalop je kao da želi da svi čuju. Bila sam danima loše, svi su me gledala kao da nisam imala povoda za to – govorila je Jovana, a Janjuš je pred svima tvrdio da je ona to iznela zbog Aneli, a ne zbog njega.

– Ti lažeš, ja ne lažem. Mogu samo da kažem, ne da tvrdim 100 posto, ali i ako sam rekao ložio sam te. Ti nisi dobro i ja ti ne zameram. Ja sam jedan jako iskusan igrač, ja sam te čekao dva dana za to za rane koje si pravila, a tek ćeš kapirati. Meni ni malo nije bilo smešno, ti kad me gledaš dobro te je Đedović okarakterisao. Rizična si po svet, ne po čoveka – govorio je Janjuš.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Aneli je od Jovane želela da čuje da li je istina da je Janjuš njoj rekao da joj je samo rijaliti odnos sa njom i dok je Cvijanovićeva tvrdila da je to tačno, Janjuš je ipak mislio da izmišlja, nakon čega se ubacio Marko Đedović.

– Kako bi joj zavrtao bradavice da nije rekao? Jeste sigurno. Kako je neprijatno, ako si zaljubljena i drpaš se sa nekim? Folirate i onda dođete nije to lepo ispričati. Ako si spremna da se drpaš sa nekim po ćoškovima, a onda žensko dođe i ispriča te stvari javno, a ne kaže muškarcu da laže. Ti si to svesno i namerno uradila, nije ti neprijatno jer si takva. Reci: “K*rva sam i to je to”  – rekao je Đedović.

Elita

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Hvala ti, što si me onda vodio u mrtav ugao. Ja sam rekla da sam čapkala, svi znaju. Iznela sam to jer si folirant, zato što si folirant. Meni je bilo i teško i neprijatno. Ja još uvek imam emocije, nisam mogla da držim u sebi  – poručila je Jovana.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com