Ukazana joj HITNA MEDICINSKA POMOĆ – Marijana Zonjić prošla pakao, potom usledilo RAZOČARANJE u bliske ljude


Marijana Zonjić je obavestila svoje pratioce da je zbog previše posla bilo neophodno da primi nekoliko vitaminskih infuzija.


Nakon što je putem socijalnih mreža pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica Marijana Zonjić podelila fotografiju na kojoj smo imali priliku da vidimo da je lošeg zdravstvenog stanja, te da je primila nekoliko doza infuzije, odmah smo se zabrinuli, baš kao i dobar deo javnosti.

Kako ne bismo nagađali, spekulisali o razlozima ili prenosili neproverene informacije, portal BalkanskiVesti je odlučio da kontaktira Zonjićevu i iz prve ruke sazna o čemu se zapravo radi i u kakvom je trenutno stanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Zonjic (@marijanaa_zonjic)

Marijana je, kao što smo pomenuli, zbog narušenog zdravlja primila nekoliko doza infuzije, a sada nam je objasnila i kako je do svega došlo.

– Istina je, dobila sam infuziju. Iskreno, dosta sam malaksala, prehladila sam se, zaređale su mi se svirke pa sam putovala svuda. Noćima ne mogu da spavam zbog ovog virusa. Stigao me je umor, ali nije ništa ozbiljno, ništa što par infuzija ne može da reši. Do sledećeg vikenda moram da se oporavim, jer imam svirke – započela je Marijana, a na pitanje da li je iko pozvao i pružio joj podršku, imala je spreman odgovor.

– Moram priznati da su me pozvali oni od kojih sam najmanje očekivala, ali je bilo i onih za koje sam verovala da će okrenuti moj broj, a da to nisu učinili – zaključila je Marijana, te pozdravila sve čitaoce portala BalkanskiVesti, a mi joj želimo sve najlepše i brz oporavak.

Izvor: srbijiadanas.com