Uložila je 15.000 EVRA u izgled, obrve su CELA MESEČNA PLATA, a ovako je Sanja Grujić izgledala pre


Evo koliko je šta koštalo…


Sanja Grujić, učesnica nekoliko sezona Zadruge, nije žalila para za svoj trenutni izgled, a prema proceni upućenih, u sebe je navodno uložila vrtoglavih 14.820 evra!

Sanja se prvo sredila, a onda ušla u rijaliti. Da ranije nije izgledala ni približno kao sada pokazuje njena fotografija iz prošlosti koja se pojavila na internetu. Učesnica rijalitija, koja je imala žestoku akciju s cimerom pred svima, uradila je grudi.  Tu operaciju je platila je oko 4.000 evra, a tu se nije zaustavila, pa je prešla na lice.

Usta je punila više puta. Oni koji je poznaju kažu da je za to izdvojila oko 2.000 evra. Sada nije zadovoljna što su toliko velika i planira da ih smanji nakon što izađe iz rijalitija. Ona se pobrinula i za svoj osmeh, sredila je zube, što ju je koštalo oko 4.000 evra. U totalnu anesteziju je išla i kada je rešila da promeni izgled svog nosa, a to je platila oko 3.000 evra.

Uradila je i nazolabijalne bore, što je platila 270 evra, kao i botoks, i za to je dala 250 evra. Sredila je i bradu, oblikovala ju je hijaluronom. Za to je izdvojila oko 1.000 evra. Na kraju, ali ne i najmanje bitno, su na red došle obrve. Njih je platila oko 300 evra.

Izvor: srbijadanas.com