“UPIŠANKO, SLINAVKO…” Dragana Mitar UZVRATILA UDARAC zadrugaru: “Kad ne curi nos, CURI PAZUH”


Nije birala reči!


Nedavno je kao bomba odjeknula vest da su Dragana Mitar i Edis Fetić obnovili svoju romansu. Njih dvoje su vezu započeli neposredno pred ulazak u ”Zadrugu 3” gde su je i nastavili. Gledaoci rijalitija su imali prilike da gledaju njihove brojne ljubavne turbulencije. Nakon napuštanja Bele kuće, njih dvoje su rešili da stave tačku na njihovu ljubav, a po svemu sudeći sada je došlo do pomirenja.

Naime, novinari su došli u posed nekoliko snimaka iz Novog Pazara, koji dokazuju pomirenje Dragane i Eda. Ona se trenutno nalazi kod njega u rodnom gradu sa sinom.

Marko Đedović opleo je po Dragani zbog ovog pomirenja, a sada je mu je ona žestoko uzvratila. Bivša zadrugarka je podelila Đedovićevu fotografiju na kojoj se vidi kako se oznojio i izvređala ga:

– Previše uživam u životu, a s*rem ti se u život kome je ogovaranje mene nikad do sada viđena zabava. Kad ne curi nos, curi pazuh – napisala je Dragana Mitar, a zatim dodala:

– Upišanko, ups. Slinavko, ups. Znojavko… Odlučite sami, ipak slika govori više od hiljadu reči. Ne bih više nastavljala, zauzeta sam uživanjem u životu – napisala je Dragana.

Izvor: srbijadanas.com