“UPLAŠIO SAM SE ZA NIKOLU…” Brendon NIKAD ISKRENIJI – progovorio o OSEĆANJIMA prema Orozoviću (VIDEO)


“Nije on kriv nego sam ja kriv…!”


Zadrugari su počeli da komentarišu suđenje i to da li je David Dragojević zaista bio agresivan prema Nikoli Orozoviću, a onda je Branislav Radonić Brendon počeo da brani Oroza.

– Sinoć je samo Orozović pokazao agresiju, Davida niko nije držao ni vukao. Bilo je sve suprotno – rekao je Đedović.
Meni je Nikola ispričao kako ga je David napao bez razloga. Da je slučajno porskao Anu, da je David posle bez razloga njemu opsovao majku. A on sad kaže da si ti nasrnuo na njega. Nikola ne bi sigurno namerno Anu poprskao, treba smiriti u tim situacijama ljude. Nije namerno to uradio i ružno je što je David to odmah vratio i gađao ga jajima sa poda. Da je većina drugih to uradilo ne bi tako odreagovali kao prema Nikoli. Nikola nije to namerno uradio Ani, a David je možda trebalo drugačije da reaguje, a ne da ga gađa jajima – rekao je Janjuš.

Brendon

Brendon
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sam se uplašio za Nikolu, nisam mu dao da prilazi Davidu, zajedno sa Mensurom sam ga izvukao napolje. David mu je opsovao majku i on je tako reagovao. Ja sam se uplašio da ne dođe do tuče, jer mi je cela ta scena izgledala kao masovna tuča. Odneo sam mu vodu u pab, odneo sam mu maramice video sam da je bolje. Nikola nije agresivan, u većini situacija nije on kriv nego sam ja kriv – rekao je Brendon.

Nikola Orozović

Nikola Orozović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– On njega brani, to je preslatko – dobacila je Ana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Izvor: srbijadanas.com