UPLETENA U KRIMINAL?! Zvezdanova bivša priča o NELEGALNIM radnjama – otkrila sve o PREVARI: “Nisam bila svesna”


Stavila tačku na nagađanja!


Odnos Zvezdana Slavnića sa bivšom nevenčanom suprugom, Anom, glavna je tema ovih dana u medijima. Nakon što je prevario Anu sa Anđelom Đuričić u rijalitiju, ne prestaje da se priča o ovom ljubavnom trouglu. Juče se potegla tema da je Ana navodno varala svog bivšeg supruga sa Zvezdanom.

Slavnićeva bivša je sada rešila da stavi tačku na nagađanja i da demantuje ove navode. Oglasila se putem svog Instagram profila i jasno svima stavila do znanja da nikada nije prevarila bivšeg supruga, a zatim se osvrnula na priče da je povezana sa kriminalnim radnjama.

– Želim da završim sa tim. Nisam bila svesna toga da će ovo izazvati ovakvu neku medijsku pažnju. Stvarno se ne nosim sa ovom situacijom i iznenađena sam da ljudi misle da napolju igram rijaliti. Videla sam u klipu da je Zvezdan pričao sa Mićom i sa Mikicom i da je objašnjavao koliko se mi dugo znamo, da smo prijatelji od srednje škole, da je on bio tu na kraju mog braka… Zvezdan kada se izražava saseče rečenicu, pa je ne završi. Hteo je da kaže da je bio tu i kada sam se razvela, a on je ispričao kratko i mnogi ga nisu razumeli. Ja sa mojim bivšim suprugom imam dvoje dece i ja sam sa njim u predivnim odnosima. Mi smo jako dobri prijatelji i naravno da ga nisam varala – rekla je Ana, a zatim se osvrnula na navode da je navodno uplovila u kriminalne vode:

Ana Slavnić

Foto: Instagram printscreen/ana_76__

– Ja sam ekonomista. Nemam apsolutno nikakve veze sa kriminalnim radnjama. Imam salon lepote koji držimo zadnje tri godine, sad se nadamo da otvaramo drugi i teretanu. Nikada se nisam bavila kriminalom – rekla je Zvezdanova bivša.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com