“Uriniraj ovde” – Ša tera Mionu da mokri ispred njega: Spremite kesu za povraćanje kada vidite šta rade


Jedan od najintrigatnijih parova je popričao, a onda je reper imao neobičan zahtev.


Aktuelni učesnici rijaliti šou-programa “Elita”, Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, ne prestaju da intrigiraju javnost, a njihove turbulentne rasprave neretko privuku veliku pažnju svih gledalaca popularnog TV formata.

Međutim, moglo bi se reći da kontroverzni par šokira i svojim postupcima kada u njihovom odnosu cveta ljubav.

Naime, kako je kamera uhvatila u šokantnom video-snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, Miona i Ša su sedeli u pušionici dok je ona pušila cigaretu, da bi se pevačica u jednom momentu požalila kako joj se ide u toalet zbog male nužde, na šta joj je reper odgovorio da može da urnira tu, pored njega.

– Sovice mila moja, gde si – tepao je Aleksić svojoj partnerki.

– Imaš fore jedan sat, nisi mi ti, brate, brat – pevala je Jovanovićeva pesmu Svetlane Cece Ražnatović.

– A, gde si ti, ćao – umiljavao se reper i dalje.

– Ćao! Opet mi se piški, a sad sam piškila – rekla je Miona.

– Pa, piški… Piški opet, možeš ovde! Piški ti se, možda je od onog etamola – odgovorio joj je Ša umiljatim glasom, a kako su se nalazili u pušionici, gledaoci su bili šokirani reperovim rečima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo_realno6_

Podsećanja radi, Teodora Bilanović i Sofija Una Manić su nedavno istakle da Miona ne može da smisli Ša, te da od njihove veze nema ništa po napuštanja imanja u Šimanovcima.

– Nije ona toliko divna i mirna, mislim da Miona Ša ne može očima da gleda, i to je toliko neprijatno da gledam, toliku odbojnost koju ona ima. On ima u glavi samo kako je on zamislio kao da udara glavom u zid. Nije mi ga žao ni sekunde, jer neće da se promeni i vek misli da je do drugih. Pa nije mi te žao, uvek tražiš taj tip devojke, ja bih njih stavila u koš manipulatora iz uloge žrtve – rekla je Teodora.

– Meni je nepojmljivo to što rade, ja se slažem sa Teodorom u potpunosti. Malo je degutantno, bićete majke – rekla je Sofija Una u emisiji “Pitam za druga”

Izvor: srbijadanas.com