URNEBESNAN SNIMAK! David OVAKO proslavio rođendan! ODUŠEVLJEN pokazao POKLON od brata i snajke! (VIDEO)


Nije mogao da sakrije osmeh na licu.


Završila se i druga sezona rijaliti programa “Zadruga”, a bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja. Porodice Dragojević i Korać našle su se na okupu jedim lepim povodom i snimkom koji su postavili na svojim Instagram profilima su zapalili društvene mreže.

Podsećanja radi, David Dragojević godinama nije razgovarao sa rođenim bratom Dejanom Dragojevićem. Međutim, po izlasku iz Bele kuće, rešio je da promeni tu situaciju. Dva brata su se izmirila i sada uživaju u ljubavi. Sa njima su non stop i njihove lepše polovine Ana Korać i Dalila Dragojević.

David Dragojević

Foto: Instagram printscreen/dalila_dragojevic_official

Danas su se okupili u jednom beogradskom restoranu kako bi se dodatno zbližili. Dalila i Dejan su pripremili specijalno iznenađenje za Davida, a on je bio oduševljen i nije mogao da sakrije osmeh na licu. Naime, oni su mu kupili tortu na kojoj je bila svećica i zamolili su osoblje restorana da otpeva rođendansku pesmicu. David ovo sigurno nije očekivao, jer je njemu rođendan tek 7-og septembra, a snajka i brat su hteli ovim postupkom da se našale.

U tom raspoloženju su mu priredili još jedno iznenađenje. Kao poklon su mu dali majicu i čestitku u kojoj se nalazio novac za kako kažu “čuvenu pljeskavicu”. Pretpostavljamo da je to neka interna fora sa pljeskavicom i da je samo njima jasno o čemu se radi.

David je razvukao osmeh od uveta do uveta i bio je odušeljen. Po njegovoj reakciji možemo da zaključimo da su mu ulepšali veče.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

https://www.instagram.com/p/B0gzT-lj74a/?utm_source=ig_embed