URNISANJE! VREĐANJE! Luna i Kija povele ANTOLOGIJSKI RAZGOVOR! Mučeni Sloba samo ĆUTI! Pokrij se ušima


Neverica!


Od ulaska Kije Kockar u “Zadrugu” prošlo je dosta vremena. Tenzije u ljubavnom trouglu Kija-Sloba-Luna su se već uveliko smirile, ali ono što im se dogodilo, naravno, ne mogu da zaborave. Kija i Luna spontano su sele da razgovaraju za stolom u dnevnoj sobi i detaljno analizirale njihovu situaciju.

Obe su istakle da je dobro što su normalno reagovale na sve i što su sada u dobrim odnosima. Luna je objasnila Kiji da ona ima dva mišljenja o svemu: mišljenje o Kiji kao Slobinoj supruzi, što je nebitno jer ona nije pozvana da kometariše njihov brak, i mišljenje o Kiji kao osobi, koje je potpuno pozitivno. Onda je Kija objasnila Luni da ona ima tri mišljenja o svemu: mišljenje o Slobinom i njenom braku, mišljenje o Slobinoj prevari sa Lunom, prema čemu ne može da bude blagonaklona, i mišljenje o Luni kao osobi.

Kristina Kija Kockar

Luna je rekla da je očekivala, kada je Kija ušla da će je ona ukanaliti, da će je urnisati i vređati, ali da je srećna što do toga nije došlo. Ovaj razgovor vođen je u krajnje pozitivnoj i opuštenoj atmosferi, te se može reći da su Luna i Kija postale drugarice u rijalitiju, što se, kako Kija kaže, u spoljnom svetu sasvim sigurno ne bi dogodilo.

– Meni je Sloba rekao da si ti dobra osoba, ozbiljno. Ali i da ne moram da budem dobra prema tebi ako to ne želim. A ti si meni stvarno kul. Ja sa tobom više volim da pričam nego sa pola ljudi ovde – priznala je Luna.

Kija i Luna

– Mogla sam ja da navalim na tebe i da te urnišem, kako ti kažeš, ali čemu to. Ja što imam problem, imam sa njim. Mislim da nikada ne bih mogla da zaboravim šta je uradio. Ali ja sam kul. Fina sam prema njemu, kako je zaslužio – rekla je Kija. Na kraju je ipak došlo i do nekoliko teških reči koje je prevarena supruga uputila Slobi:

– Ti, kad ja tebe krenem da kanalim, ti se ljutiš! Ja na to imam pravo, a ti nemaš nikakvo pravo da meni kažeš bilo šta! I ti to vrlo dobro znaš! Treba da ćutiš i pokriješ se ušima!