USRED BURE ZBOG SILOVANJA JAVILA SE ZERININA DRUGARICA: Otkrila detalje o odnosu s njenim bivšim


Ne smiruje se priča.


Velika prašina podigla se nakon što je Aleksandra Subotić javno ponizila Zerinu Hećo i podsetila je na najtraumatičnije iskustvo u životu rekavši da je izmislila priču o silovanju. Aleksandra se zbog onoga što je izgovorila našla na meti osuda udruženja silovanih žena.

O tom slučaju se oglasila i Zerinina drugarica Anamarija Džambazov.

Zerina Hećo i Dušica Jakovljević

– Ne podržavam Aleksandrino ponašanje i takve reči prema Zerini. I ta Aleksandra je svašta preživela i trebalo bi da saoseća sa Zerinom, a ne da gleda kako da slomi osobu koja je prošla kroz takav pakao. Zerina je zaista snažna devojka koja se bori kao lav za svoje dete i sebe. Mnogo toga baš lošeg je preživela, ali i dalje ne odustaje od ljubavi i nekog lepog i mirnog života – rekla je Zerinina drugarica za Pink.rs i otkrila u kakvom je odnosu Hećo sa bivšim mužem Rusmirom sa kojim ima ćerku, ali i da učesnica ”Zadruge 2” još vuče traume zbog bivšeg koji ju je zlostavljao.

Anamarija Džambazov

– Koliko ja znam ona je ostala u dobrim odnosima sa svojim mužem, a taj pakao i sve to što i sami znate kroz šta je prolazila, e to je bilo sa jednim njenim bivšim dečkom. Znam samo da joj je to bila najmučnija veza u kojoj je bila i kada samo čuje njegov glas, ona se trese – rekla je Anamarija.

Source: https://www.srbijadanas.com