“UVEK SE TRESEM KAO PRUT POSLE ODNOSA SA NJIM!” Miljana ispričala ŠKAKLJIVE DETALJE iz kreveta sa Zolom


“Da li od uzbuđenja, da li od strasti!”


Novo izdanje emisije “Delegati” je počelo vrlo zanimljivo, a voditelji Marko Janjušević Janjuš i Filip Car začinili su ovo popodne prozivanjem zadrugarki. Janjuš je najavio da će glavna tema danas biti “Istina i laž”.

Prvi gosti su bili Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, a dok su oni dolazili u studio, Janjuš je pokušao da pročita pismo pa se iznervirao na svog kolegu. Međutim, ubrzo je i počeo razgovor sa gostima, a Miljana je prokomenrtarisala pročitano pismo posvećeno Janjuševoj bivšoj.

– Šta očekuješ 13. februara? – pitao je Janjuš.

– Očekujem jedan poklon, veliki! Moram jednu anegdotu. Pušta Zola po*no film, i izabere neki, i kaže – Hajde da radimo ono što rade oni. Kreću da rade one stvari, i ja kažem da gasi – rekla je Miljana.

Janjuš Car

Janjuš Car
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Mi zaspali, a oni nisu još završili – nasmejao se Zola.

– Posle odnosa sa njim uvek se tresem kao prut, da li od uzbuđenja, da li od strasti – rekla je Kulićeva.

Zola Miljana

Zola Miljana
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ko je po tebi najviše lažov i ko priča istinu? – pitao je Janjuš.

– Maja laže, i ona ne veruje u ono što kaže. Laže mnogo ljudi, mogu i ja da lažem. A osećaš se prazno, neispunjeno – pričala je Miljana.

– Dogovorili smo se do trinaestog da se zezamo, nema ništa intimno, nema ljubljenja, grljenja. Mislim da smo mnogo bolji tako, nego ranije. Konačno da pobedimo sami sebe u ovome – rekao je Zola.

Zola Miljana

Zola Miljana
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Janjuš ih je pitao da li planiraju da se vrate starim porocima, i kako će to funkcionisati van “Zadruge”, pa je Zola ispričao i nekoliko anegdota u vezi sa tim.

– Ako napolju u jednom trenutku budem dao i samo sto dinara, neka bude svesna, nema tu sreće. Jedino kad smo ovde, evo najavljujem svakog utorka rokamo rulet! – pričao je Čolić.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Izvor: srbijadanas.com