UŽAS! “VOLELA BIH DA SAM SILOVANA” Anabela žestoko odbrusila Gagiju, pa napala Miljkovića (VIDEO)


Jezivo!


Marko Đedović ustao je kako bi u ulozi porote izneo svoje mišljenje o suđenju Anabele Atijas i Marka Miljkovića. Odmah na početku istakao je reči Lune Đogani o rečima koje je uputila majci, na šta je Miljković burno odreagovao.

Zadruga

Zadruga
foto: printscreen/Zadruga Official

– Kada se prvi put dogodilo, posle svog onog bacanja na kolena, posle onih Luninih priča: ,”Gazi g*vna”, ja verujem članovima produkcije da postoji – rekao je Marko, ističući da je voditelj Milan Milošević to njima rekao, dok je Marko negirao.

– Mislim da se u celoj toj taktici Gagi koristi za iznošenje nekih prljavih stvari u cilju omalovažavanja tebe u tom smislu kao majke, koja je to sve prebrodila, pod izgovorom neke dečije-roditeljske ljubavi. Ja mislim da se tu radi o tome, jer smo o tome pričali. Luna ne može predugo da taktizira, a da Marko može, jer njemu emocije nisu uključene – dodao je Đedović.

Zadruga

Zadruga
foto: printscreen/Zadruga Official

– Mogu samo reći da mi je on najveći prijatelj. Volela bih da sam silovana i da sam rodila decu, neka mi Bog oprosti! Manji dušmani mi bi bili nego ovaj čovek ovde! – obratila se Anabela Gagiju, a on je potom napustio Belu kuću u neverici šta je njegova bivša supruga izgovorila.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Izvor: srbijadanas.com