UŽASNE PRETNJE SMRĆU! Kristina Kija Kockar strahuje za život! Odlučila da se obrati POLICIJI!


Konstantne pretnje nisu prekidale da stižu…


Kristina Kija Kockar preživela je pravu dramu koja je trajala danima, a kulminirala je kada su joj na društvenim mrežama, pa i na telefon pretili da će joj oduzeti život.

Sve je krenulo kada je Kristina potkačila Lunu Đogani koja se trenutno nalazi u rijalitiju “Zadruga 2”, a blogerkini fanovi su burno reagovali.

Kija

– Kija je poručila da se nakon što je bio sa Lunom nikad ne bi pomirila sa Slobom, a potom dodala i to da ona nikad sebi ne bi dozvolila da bude ljubavnica. Sve je to isplivalo u javnosti, a Lunini fanovi su na sve i te kako burno reagovali. Njih je dodatno iznerviralo i to što svaki put kad Kiju pitaju za Lunu ona je isproziva. Usledio je niz pretnji koje su iz dana u dan bile sve ozbiljnije. Društvene mreže su joj preplavile negativne poruke, a ona se trudila da tome ne posveti previše pažnje. Međutim, onda je situacija otišla korak dalje – otkriva izvor i dodaje:

– U jednom trenutku ti fanatici su saznali čak i Kijin broj telefona na koji su počeli danonoćno da je zovu. Pretili su joj na razne načine, pa pretili da će nakon njenog broja saznati i gde i kada gostuje, pa će je naterati da povuče sve što je ikada rekla za Lunu. Ona i dalje nije odgovarala na napade. Tada je situacija kulminirala, pa su joj pretili čak i da će joj napraviti sačekušu iz koje neće izaći živa. Kristina se uplašila, pa je prvi put rešila da se obračuna sa njima i poručila im da će nakon prvog sledećeg poziva ili poruke otići pravo u policiju i predati im telefon kako bi otkrili odakle dolaze pretnje. Nakon toga se sve na neko vreme primirilo – zaključio je izvor.