UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Buba Koreli čupa za kosu i maltretira svoju devojku nasred ulice – jezive scene!


Ovo je za svaku osudu!


“Pink.rs” je došao u posed snimka na kom se vidi kako bosanski reper, Buba Koreli, fizički i psihički maltretirao na ulici svoju dugogodišnju partnerku. 

Buba je prvo devojku uhvatio za kosu i povukao, dok joj se unosio u facu i drao se na nju. Ona se sve vreme komešala i pokušala da se odbrani, kako je Buba ne bi udario.

Uplašena devojka je zatim krenula da beži od njega, a on je sve vreme išao za njom.

U jednom momentu njoj je od straha ispala jakna, zbog čega je zastala da je podigne, a on joj se približio i ponovo uneo u lice, nakon čegu su nastavili dalje da idu.

Kako prenosi pomenuti portal, policija je navodno u više navrata reagovala u njihovom stanu zbog prijava buke, svađe i urlanja.

Podsećamo, javnosti je poznato da je njemu, kao i njegovom muzičkom saputniku Jali Bratu, zabranjen ulazak u Republiku Srbiju zbog bezobzirnog i bahatog ponašanja. Podsetimo, njihovo obezbeđenje je na jednom nastupu nasrnulo na posetioce istog. Takođe, Buba je pre samo dve godine javno ponižavao svoje partnerke, a između ostalog javno je “ratovao” i sa pevačicom Sarom Jo. 2019.godine Kantonalni sud u Sarajevu proglasio je krivim Bubu Korelija za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Za ovo krivično delo, osuđen je na jednu godinu zatvora.

Izvor: srbijadanas.com