VANREDNO PRODUKCIJIN BES: Svi LUDAČKI DETALJI Aleksandrinog bekstva – ZAVERA OD SPOLJA, LAŽNO IME…

Ekskluzivno!

Aleksandra Subotić odlučila je da napusti rijaliti “Parovi” i već je zahtevala da je puste kući, a da ne mora da plati kaznu od 50.000 evra za kršenje ugovora. I kako nije našla zajednički jezik sa produkcijom, ona je rešila da iz luksuzne zemunske vile – pobegne.

Kako naš izvor blizak učesnicima navodi, scenario za beg je bio neverovatan, a Aleksandri je pomagala i osoba izvan vile koja se lažno predstavljala i obmanula čelnike “Hepija”.

Aleksandra Subotić

Foto: TV Printscreen

Odmah je usledilo sapštenje produkcije Hepi televizije, a saopštenje vam prenosimo u celosti:

– Socijalna radnica u Centru u Grockoj, pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić, hitno dođe u njihove prostorije, jer se radi o detetu učesnice “Parova”, kojem preti da završi u hraniteljskoj porodici.

A u galeriji ispod pogledajte neke od Aleksandrinih fotki iz propšle sezone Parova!

Kao i nekoliko puta do sada, produkcija je izašla u susret i organizatori su odvezli Aleksandru Subotić, koja je ubrzo rekla da ne želi da se vrati u rijaliti, a nije ni otišla u Centar za socijalni rad

– Rijaliti nije zatvor, ovde možeda uđe onaj, sa kim produkcija potpiše ugovor, ali i da izađe po pravilima ugovora, odnosno, izbace ga gledaci, ili svojevoljno – rekla je Anđela Lakićević, u emisiji „Vanredni sastanak“, u „Parovima“. – Pravne stvari rešavaju se na sudu, a mi se bavimo programom, koji je i pršle noći učinio da Hepi televizija bude najgledanija nacionalna teelvizija u Srbiji.

Aleksandra Subotić je odlučila da se ne vraća u vilu „Parovi“, za jednostano raskidanje ugovora Hepi televizija će podneti tužbu. – tvrde sa ove televizije.

A pogledajte kako je to izgledalo u vili!