Već nakon prve porodične noći u stanu, Aleks odlučila da uradi JEDNU STVAR – Car nije želeo da učini isto


Rijaliti par je juče izašao iz porodilišta “Narodni front”, gde je Aleksandra donela na svet Filipovu i njenu naslednicu.


Filip Car došao je juče iz susedne Hrvatske sa Brunom Uremovićem i još jednim nepoznatim muškarcem, kako bi iz porodilišta posle puna četiri dana izveo svoju izabranicu Aleksandru Nikolić i njihovu ćerkicu Leonu.

Nakon nekog vremena iz bolnice su zajedno izašli nasmejani roditelji sa malenom mezimicom.

Majka nije krila sreću i radost jer konačno odlazi sa svojom mezimicom, a ponosni tata je držao dozu ozbiljnosti prilikom poziranja fotoreporterima.

U ime rođenja ćerkice, Aleksandra je načinila još jednu promenu nakon što se zaputila kući. Naime, Nikolićeva je u opisu svog profila na društvenoj mreži Instagram dodala još jednu titulu, pored pobednice “Zadruge 6”.

Aleks je dodala i “Leonina mama”, što je njene mnogobrojne fanove izuzetno ganulo i raznežilo. U isto vreme, Filip Car još uvek na svom Instagram nalogu drži isključivo da je bio učesnik “Zadruge” u sezoni četiri, pet i šest.

Podsetimo, kada je ekipa novinara portala Srbija Danas pitala kakvi su joj planovi za budućnost, Aleks je bila kratka i jasna:

– Nema planiranja, treba da se oporavim i odmaram. Ipak je bio carski rez u pitanju – rekla je novopečena mama.

Izvor: srbijadanas.com