VEĆ NAŠAO UTEHU! Dejan ostavio Aleks, a danas PRESREĆAN: Ne krije u čijem društvu UŽIVA – svi ih PODRŽAVAJU

Deki se uzdigao kao ptica feniks

Dejan Dragojević je juče ostavio svoju devojku Aleksandru Nikolić, aktuelnu učesnicu Zadruge. Njemu se nije dopalo kako se ophodi prema muškarcima i poput mnogih drugih, sumnjičio je Aleks za otvoreni flert sa pojedinim zadrugarima. Mnogi su smatrali da je samo pitanje vreman kada će Aleks da zaboravi na svoju ulogu verne devojke i da se prepusti niskim strastima sa primitivnim muškarcima u rijalitiju.    Dejan Dragojević je juče ostavio svoju devojku Aleksandru Nikolić, aktuelnu učesnicu Zadruge. Njemu se nije dopalo kako se ophodi prema muškarcima i poput mnogih drugih, sumnjičio je Aleks za otvoreni flert sa pojedinim zadrugarima. Mnogi su smatrali da je samo pitanje vreman kada će Aleks da zaboravi na svoju ulogu verne devojke i da se prepusti niskim strastima sa primitivnim muškarcima u rijalitiju.

– Aleksandri je četiri puta prenešeno da nisam dobro i da sam završio na tabletama zbog njenog odnosa sa muškarcima, čak joj je i Bebica preneo da mi je teško da gledam sve to i ja gledam to sa strane i ona kao ne veruje Bebici, a zna šta sam sve radio za nju, i ona i dalje ima komunikaciju, sedi sa Zvezdanom, jede iz njegovog tanjira, nudi ga kafon, on joj daje pare, on sedi u gaćama kod nje na krevetu. Zašto zauzeta devojka priča u šiframa? – rekao je Dejan između ostalog.

Zadruga 6

Pobednik Zadruge je odlučio da ne razmišlja previše o svojoj bivšoj devojci. Njemu najvežu podršku trenutno pruža rođeni brat David Dragojević. Sa njim redovno trenira, zdravo se hrani i pokušava da zaboravi svoj problematičan ukus za devojke.

On je danas objavio fotku sa burazerom i napisao:

 

Izvor: srbijadanas.com