VEČERAS ĆE GORETI STUDIO! Prvo suočavanje nakon TUČE pred kamerama – TRI NEPRIJATELJA stižu u Šimanovce


Biće ovo uzbudljiva noć!


Kao i svake noći otkad se završila četvrta sezona “Zadruge”, gledaoci će i večeras imati prilike da prilike da prate emisiju “Narod pita”. Darko Tanasijević večeras će ugostiti Miljanu Kulić, Mišela Gvozdenovića i Kristijana Golubovića.

Poznato je da Miljana i Mišel godinama već ratuju, a pokušaj pomirenja u “Zadruzi” im je na kraju propao. Nisu se rastali u dobrim odnosima, a šta sada, posle svega što se izdešavalo, misle jedno o drugom govoriće večeras u emisiji.

Takođe, Miljana je ljuti neprijatelj i Goluboviću, a žestok momak je zbog sukoba sa njom i diskvalifikovan iz rijalitija. Kristijan se više puta zaleteo na Miljanu, vređali su se, a zatim je žestok momak udario člana obezbeđenja, te je Veliki šef rešio da ga diskvalifikuje zbog toga. Večeras će biti prvi njihov susret nakon ovog incidenta pred kamerama.

Mišel Gvozdenović, Kristijan Golubović

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

S druge strane, Kristijan i Mišel mesecima su bili najbolji prijatelji u “Zadruzi”, a onda je pukla tikva – pale su teške uvrede i prozivke, a bilo je reči i da će se obračunati po završetku rijalitija, kao i da će se videti na sudu. Zbog čega im je puklo prijateljstvo i da li su Gvozdenovići i dalje kivni na Kristijana, otkrićemo večeras.

Miljana Kulić

Foto: Printscreen/TV Pink

Miljana je juče proslavila treći rođendan sinu Željku, te će večeras otkriti detalje sa proslave. Osim toga, odgovoriće na mnogobrojna pitanja o odnosu sa Lazrom Čolićem Zolom.

Izvor: srbijadanas.com