VEČERAS SPEKTAKL NEVIĐENIH RAZMERA U ZADRUZI! Produkcija KRŠI sva PRAVILA i dovodi NJU u Šimanovce!


Opa!


Završena je i druga sezona rijaliti programa “Zadruga”, ali gledaoce i dalje zanima šta se dešava u životima bivših Zadrugara. Svake večeri se održava emisija “Narod pita” u kojoj učestvuju ukućani Bele kuće i odgovaraju na mnogobrojna pitanja gledalaca.

Do sada smo imali prilike da vidimo susrete onih Zadrugara koji su živeli u ljubavi u Imaginarijumu, ali i onih koji se nikako nisu slagali. Kada su se sastali u emisiji Marko Miljković i Lepi Mića nastao je sukob ogromnih razmera, te je prekinuta emisija. Naime, nakon žestokih uvreda, Marko je gađao Miću flašicom vode.

Večeras će se u studiju u Šimanovcima naći bivša Zadrugarka koja je bila diskvalifikovana zbog udaranja Jovane Tomić Matore mikrofonom u glavu. U pitanju je Miljana Kulić, za koju se spekuliše da će ući u Zadrugu 3.

Zadruga

Miljana je na svom Instagram profilu okačila obaveštenje za svoje pratioce da večeras prate emisiju u kojoj će učestvovati.

Mnogi su se iznenadili njenim učešćem u emisiji, s obzirom na to da diskvalifikovane osobe nemaju prava na medijski prostor u Zadruzi. S obzirom na to da je Miljana veliki šoumen, očekujemo večeras pravi spektakl. Videćemo da li će dovesti njenog bivšeg dečka Di-džej Zolu i time dodatno podgrejati atmosferu u studiju.

https://www.instagram.com/p/B0dZEgOoMUb/?utm_source=ig_embed