“VERA TI NE DOZVOLJAVA DA OTIMAŠ I KRADEŠ!” Dalila etiketirana kao prevarant – Mirković tvrdi klela je Mitroviće!


Novi talas verbalnih udaraca…


Da je došlo do prekida saradnje Hajp produkcije na čelu sa Sašom Mirkovićem i Dalile Dragojević, sada svi dobro znamo. Kao i činjenica da je bivša zadrugarka postala deo ružičaste televizije pomirivši se sa porodicom Mitrović, koja joj je ukazala poverenje i dodelila emisiju na Red TV.

No, sa druge strane čini se da joj baš i ne cvetaju ruže. Bivši direktor popularne voditeljke je odlučio da je sudski goni, a sada je u novom saopštenju za javnost otkrio čak i one detalje za koje nismo ni znali da postoje. Evo o čemu je reč.

– Da ne bih pojedinačno odgovarao svima, na pitanja oko Dragijević-Mujić, ovako ću. Ne volim kada se ljudi foliraju. Što se Hajpa tiče i mene lično, Dakica može da ide gde god hoće, samo mora da vrati novac koji je uzela, pa se “naljutila” zato što ne može da “komanduje” u Hajpu. Lepo vrati novac firmi i meni lično i sve OK, želimo joj sve najbolje. Od firme je dobila za posao 15 honorara unapred, a od mene pozajmicu da bi kupila automobil. Dok ne vrati, za nas je samo običan prevarant i lopov i zato smo pokrenuli procese protiv nje, a ne zato što ona hoće da ide. Zamislite kada bi svako od vas unapred platio nekome za neki posao, a on kupi automobil i “naljuti se” i ne vraća ono što je uzeo. Pa ne ide to baš tako. Eto onako narodski rečeno, nisam siguran da joj i vera dozvoljava da otima tuđe. Onda nije vernica, a predstavlja se da jeste. Da je vratila ono što je uzela, mi bi joj poželeli srećan put gde god da ide, pa i kod te Milice i Željka koje je pljuvala i klela da su joj život uništili, prevarili i ostavili na ulici. Na kraju svako je kovač svoje sreće – glasilo je obraćanje Saše Mirkovića.

Da li će Dalila ostati imuna na sve ovo ostaje nam da saznamo, ali svakako je za naše kamere upravo pominjala ovu temu.

Izvor: srbijadanas.com