VERENICA IVANA MARINKOVIĆ O SUSRETU VERENIKA I ŽELJKA KULIĆA – oplela po Miljani: “Biće TURBULENTNO”


Direkt!


Danas se posle emisije “Pitanja gledalaca” dogodio prvi, nikad emotivniji, susret Ivana Marinkovića i njegovog sina, kojeg ima sa Miljanom Kulić, četvorogodišnjeg Željka!

Njih dvojica su neko vreme proveli igrajući se i razgovarajući u Rajskom vrtu, te su posle prešli ispred apartmana, pa ga je Marinković vodio u Ekonomsko dvorište, te su razgovarali o životinjama i sličnim temama.

Ovaj susret, posle nekoliko godina, ispratila je, sa osmehom na licu, Željkova baka, Marija Kulić i njena ćerka Miljana, koje su, sudeći po njihovim reakcijama, bile ponosne i srećne što ih vide nasmejane i razigrane.

Ovim povodom, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Ivanovom devojkom, Jelenom Ilić, koja je sa nama podelila svoje utiske ovog susreta, te je i otkrila da li misli da će ovaj susret koji se dogodio na ovaj način, moći da promeni situaciju između Kulića i Ivana.

Zadruga 6

Kako je tebi izgledao susret Ivana i njegovog sina Željka?

Bilo je jako emotivno. Svi me zovu i pišu mi, ljudi su oduševljeni…Svi smo pustili po koju suzu.

Da li misliš da ovaj susret može totalno da promeni stavove i situaciju kada je u pitanju ova situacija?

Nadam se, ali ne verujem u to…Biće tu još svađa i turbulencija. Volela bih da Ivan to izbegne i da uživa sa Željkom kada god ima priliku…Mislim da posle ovoga nije ni važno sta će biti, ali je najbitnije da su neke duše srećne,a to se vidi.

Jelena-Ilić

Izvor: srbijadanas.com