VERUJETE LI, KAKVA RAZLIKA: Evo KO je izbačen iz Zadruge! A evo ŠTA je USRED drame radio Kijin Andrija


Kraj.


Došao je kraj još jedne veoma uzbudljive i nepredvidljive rijalitij nedelje. Posle sinoćnih nominacija, večeras su gledaoci “Zadruge” saznali ko napušta imanje u Šimanovcima.

Kristina Kija Kockar

Ovonedeljni vođa Milan Milošević je za potrčke izabrao Kristinu Kiju Kockar i Marka Miljkovića, a takmičari su odlučili da nominovana bude stjuardesa iz Zrenjanina. Uz nju je od strane publike nominovana bila i Nena Petrović.

Nena Petrović

U borbi za opstanak na imanju i večeras je prvobitno organizovana igra u kojoj pobeda donosi dupliranje glasova. Pobedila je Kija.

Voditelj Ognjen Amidžić je na kraju saopštio rezultate glasanja publike. Rezultat je bio 90:10 odsto i “Zadrugu” je napustila Nena Petrović. Zaista ubedljivo!

Dok su trajali dramatični trenuci izbacivanja, Kijin dečko Andrija Lazović, , za koga ona misli da je čeka napolju, ludo se provodio.

To se jasno vidi na poslednjoj fotografiji koju je objavio na svom profilu na Instagramu, a na kojoj pozira sa dva druga u jednom budvanskom klubu.

Kristina Kija Kockar i Andrija Lazović

Ovo je dokaz da čak ni kad je njegova devojka pred ispadanjem on ne želi da bude u toku sa dešavanjima u “Zadruzi”, što može da bude posledica njenih igrarija ispod jorgana i u kupatilu sa Filipom Đukićem.

Da li je Andrija besan na Kiju ili čvrsto uveren da neće ispasti s obzirom na broj fanova koji ima nije poznato.

Pogledajte kako je izgledalo izbacivanje iz “Zadruge”: