(VIDEO 18+) GOLA, KAO OD MAJKE ROĐENA! Uh, ima i šta da pokaže…JOŠ se i vrcka – ZAVODNICA PRAVA!

Najzgodnija zadrugarka pokazala SVE.

Imanje “Zadruge” je puno lepih, mladih a itekako i zgodnih devojaka koje iz dana u dan privlače pažnju muškaraca, ali i ženskog roda. Neke su već našle svoju srodnu dušu, a neke su i dalje same, pa se na svaki način trude da privuku pažnju na sebe na osnovu svog seksipila.

Sanja Hepi Stanković

Sanja Hepi Stanković

Jedna od najatraktivnijih učesnica “Zadruge” jeste mlada misica Sanja Hepi Stanković, koja važi za zadrugarku sa najprivlačnijom zadnjicom po mišljenju zadrugara a i mnogih van imanja “Zadruge”.

Sanja Hepi Stanković

Sanja Hepi Stanković

Ona još uvek nije imala romansu ni sa jednim učesnikom, ali spekulisalo se da ipak gaji emocije prema Jovani Tomić koja je poznatija kao Matora. Nedavno su bile uhvaćene u ljubavnoj akciji nakon žurke, ali obe su nakon toga rekle da je u pitanju samo drugarstvo za sada, a kada izađu iz rijalitija videće šta će se desiti.

Naime, Sanja ne gubi vreme. Danas se u garderoberu mogao videti itekako zanimljiv prizor. Ona je bila u minijaturnom donjem vešu – skoro pa potpuno gola. Ubzo nakon što se skinula, praveći se da ne vidi kamere, ona je zavodljivo krenula da pleše.

Sanja Hepi Stanković

Sanja Hepi Stanković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Pogledajte u videu u prilogu kako je to izgledalo. Zanimljiv prizor za muški rod, zar ne?