(VIDEO) Kuća kao iz HORORA – oko doma Aneli Ahmić u Sarajevu razbacane lutke bez glave, donji veš, izmet…


Zaista šokantan prizor.


O kući Aneli Ahmić se u rijalitiju “Elita 7” pričalo naveliko i naširoko. Kružile su razne priče o njenom imovinskom stanju u Sarajevu.

Ekipa “Blic zabave” se uputila u Sarajevo, gde je tik pored groblja pronašli kuću Aneli Ahmić, trenutno najaktuelnije zadrugarke.

Kako kažu komšije, koje od straha nisu želele da stanu pred kamere, u toj kući i dalje živi njena majka Jasmina Ahmić i zapravo je to njihova porodična kuća u kojoj je Aneli odrasla sa bratom i sestrom.

Međutim, u kući nije bilo nikog. Novinari “Blica” su pozvali Anelinu majku Jasminu da stane pred kamere i ujedno se čuje i njena strana priče, ona to nije želela. A kako je dodatno otkrila, zbog skandala u rijalitiju se sklonila kod Aneline sestre Site Ahmić.

A oko kuće je imalo šta i da se zatekne – kao iz pravih horor filmova! Lutke bez glave, grudnjaci, izmet od psa, polomljene igračke… Sve je bilo razbacano, piše “Blic”.

Podsećanja radi, Asmin Durdžić je nedavno za “Blic” u svojoj ispovesti tvrdio kako upravo u toj kući Ahmići u Sarajevu nema struje i vode.

– Aneli i ja nismo imali odnos onakav kakav ga ona predstavlja. Bila je preko zime kod mene, jer u Sarajevu nemaju ni grejanje, a ni tople vode. Zbog deteta sam je dovlačio u Austriju da dete ima uslove preko zime. Od nje sam želeo samo da bude majka tom detetu i dama. Nije me ispoštovala, ode na večeru sa koleginicom, bude na afteru, drogira se, pije. I njena majka ponekad šmrče sa njima, to je normalno za njih – izjavio je nedavno Asmin za “Blic” u svojoj velikoj ispovesti.

Izvor: srbijadanas.com