“Video sam da neće to trajati dugo…” – Matorin blizak prijatelj PRVI PUT o temi koja potresa Balkan


Svi su šokirani.


Matorin blizak prijatelj po prvi put se oglasio o temi koja od sinoć potresa ceo Balkan. 

Dan iza nas ostavio je veliki trag na odnosu bračnog para Tomić. Suočavanje Matee Car i Matore tokom noći za nama, pratio je čitav Balkan.

Mikica Bojanić

Mikica Bojanić
Foto: Youtube printscreen/RTV Pink Official

 

Nakon što je došla saznanja da joj je supružnica Anita Stanojlović radila iza leđa, odmah je došlo i do bračne krize, prilikom čega su pale teške reči među supružnicama. Mikica Bojanić, koji je bio jedan od odabranih zvanica na njihovom venčanju, otkrio je kako gleda na emotivni krah svoje prijateljice Jovane.

Bojanić se osvrnuo na njihov odnos i pre kraha braka, i podelio sa medijima detalje koji do sad nisu bili poznati.

– Ljudi su mi zamerali jer joj nisam rekao šta mislim i podržavam njen odnos sa Anitom. Uvek sam isticao da ću bti uz nju, kad ona bude želela. Krivo mi je jer ne mogu da joj pomognem. Niko ne može da pomogne nekom kad se zaljubi u pogrešnu osobu, dok to samo ne pukne. Krivo mi je jer se to završilo na bizaran način. Video sam da to neće dugo, ali je Anita imala nameru da nas dve razuveri. Matoroj nije dala da ode bez nje kod mene u Novi Sad, kako bi sa njom bila uvek. Svi znamo kakva je Matora kad zavoli, daje srce, dušu i pare. Anita je ubedila sve tom preteranom patnjom da joj je stalo do Matore. Nije moguće da je nekom stalo do nekog, a dopisuje se sa trećom osobom na dan venčanja, suludo je. Voleo bih da Matora krene dalje, zbog sebe, a šta će biti njena odluka, to je na njoj – istakao je Mikica za Pink.rs.

Podsetimo, Matora je sinoć doživela potpuni emotivni kolaps posle suočavanja sa tiktokerkom iz Karlovaca sa kojom se Anita dopisivala. Psihički slom trajao je satima, a Žana, Marko Đedović i Nenad Aleksić Ša su bezuspešno pokušavali da se nađu svojoj prijateljici u nevolji.

Matora i Anita

Izvor: srbijadanas.com