(VIDEO) SKANDAL! OBEZBEĐENJE UNOSI INFORMACIJE IZ SPOLJNJEG SVETA? Zadrugarka raskrinkala tajnu akciju?


Strogo zabranjeno!


Nadežda Biljić otkako je ušla u Imaginarijum ne prestaje da pravi haos, pa je tako čim je ušla potegla priču o dečku iz obezbeđenja iz Svilajnca koji navodno komunicira sa majkom Tome Panića i prenosi informacije zadrugaru.

Ona je više puta u Zadruzi potegla ovu priču, a Panić joj je više puta rekao da ne priča gluposti i kako će zbog njenih laži i brzog jezika nekome napraviti problem, a ovog puta isto je ispričala i Marku Đedoviću koji je ostao u šoku nakon njenih reči u koje, sudeći po njegovom izrazu lica nije poverovao.

Nadežda Biljić, Marko Đedović

Nadežda Biljić, Marko Đedović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sam ušla besna ovde, ali sam bila još besnija zbog toga napolju, jer se na žalost dešavalo da se njihove priče poklapaju, a ona (Tomina majka) priča napolju kako se ona čuje sa nekim iz obezbeđenja i koji njemu prenosi informacije! Ja odlepila! Tri meseca sam ćutala, promenila broj telefona, isključila Instagram i Fejsbuk… – pričala je Nadežda.

Nadežda Biljić, Marko Đedović

Nadežda Biljić, Marko Đedović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Podsetimo, Biljićeva je rekla da je ušla kako bi ispričala istinu Tomi o njenom sukobu sa njegovom majkom, a da li je ova priča sa članom obezbeđenja izmišljena kako bi ona opravdala svoj ulazak, jer je rekla u jednoj emisiji pred milionima da nema šanse da uđe, ostaje da vidimo. Ono što se zna je to da članovi obezbeđenja ulaze na imanje samo kada je to preko potrebno i kada ih pošalje produkcija, a tada skoro pa nikako ni ne progovaraju sa učesnicima.

Izvor: srbijadanas.com