“Vidi skraćenog, pije pivo i vino, kakav folirant”: Marija Kulić oplela po Bebici nikad jače


Nije ga štedela!


Marija Kulić ove sezone nije deo rijalitija, ali pomno prati sva dešavanja jer je Miljana unutra, ali i Bebica, Zola, kao i Marko Đedović s kojim je na ratnoj nozi.

Ovog puta ona je najpre potkačila bivšeg zeta Nenada kada je snimila da je mešao pivo i vino, a kako je navela, dok je bio kod njih u kući, kleo se da nikada ne pije ni kap alkohola.

– Ovaj nije normalan, ovaj me sanja, a Miljana ga loži – rekla je Marija za Đedovića, a onda je oplela po Bebici:

– Vidi skraćenog! Pije i pivo i vino, a kod nas nije hteo ni da okusi, šta kažete kakav folirant – napisala je Marija koja je za Alo! izjavila da je sigurna da Miljana ove sezone neće ući u odnos sa Zolom, te da se ne plaši njegovog ulaska.

Podsećanja radi, Marko Đedović je izneo niz optužbi na račun Kulića.

– Ova je ubi, znaš šta sad radi. Sad je uzela advokata iz Rume i diktira mu šta da radi. Proglašava je totalno ludom, tako će da je natera u zatvorsku ludnicu 40 dana. Gde je vezuju, špricaju injekcijama tamo, da veštačenje mora da se uradi – rekao je Marko, pa dodao:

– Zato je navela da je luda, da nije kriva ona što nas je udarila, nego je luda. Prvo je veštačenje, a veštaćenje je 40 dana u bolnici zatvorenog tipa, bez prisustva bilo koga – ispričao je Đedović svojim cimerkama

Nenad Macanović Bebica

Foto: Srbija Danas

Marko je tužio Miljanu zbog toga što je tokom njegove svađe sa Marijom nasrnula na njega bubicom. Đedović je spremio još nekoliko tužbi za Kulićke, kao i one za njega, a nama ostaje da ispratimo kakav će epilog biti.

Izvor: srbijadanas.com