VIKTORIJA TRPELA NASILJE OD BIVŠEG SUPRUGA? Ušao u rijaliti da bi joj se OSVETIO – Poruke DOKAZUJU sve!


“On je prikriveni psihopata!”


U toku emisije “Pretres nedelje” bivši muž Viktorije Mitrović izneo je svoju stranu priče o njenom odrastanju i njihovom braku. Viktorija je tokom “Zadruge 5”, ispričala potresnu ispovest o silovanju, koje je načinio sveštenik. Robert je izneo tvrdnju da je njena priča lažna, te je rekao svoju verziju.

– Miki, molim te da nastaviš izlaganje – rekao je Milan.

– Previše je sve to osetljivo da bih ja komentaridao. Možda je sve istina što priča, možda i nije. Ne želim sebi da dam za pravo da ti verujem, jer je to monstruozno – rekao je Miki.

– Rekao sam samo da nije bila silovana – kazao je Robert.

– To nisu validni dokazi – kazao je Miki.

– Da li je ona tebi priznala tom prepiskom da je sve sve to laž – upitao je Zvezdan.

Milan Milošević, Robert Mitrović, Miki Đuričić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Poruke postoje – rekao je Robert.

– Robert je rekao da je ona uzela pare za to što je rekla, a ona sama je rekla da od svega toga nije želela odštetu. Zašto bi on davao bilo kakve pare, ako je već u zatvoru – kazao je Miki.

– Jel ona dopila pare od odštete? To ne postoji, sud takvu odluku ne može da donese – rekao je Kristijan.

– Ne znam, ne razumem se u zakon, ali imam prepiske u kojima mi je priznala da je sve to laž – kazao je Robert.

– Kao prvo, skenirao sam te, čovek koji ima problem o kom ti govoriš, ovo nije mesto gde ti treba da rešavaš sve to. Imaš socijalnu službu, gde možeš da se izboriš da viđaš češće svoje dete. Ja ću reći šta mislim o tebi. Tvoj cilj nije borba za dete, ja tebe vidim kao agresivnog muškarca, mislim da u tebi kuva sve, budeš li ostao duže ovde, mislim da ćeš sebi ukopati ogromnu rupu. Što se tiče devojaka, ne znam zašto si im se nudio da pravite priče. Ako ti je fokus na tome da vratiš dete i Viktoriju, ne znam čemu lažne priče. Ako ti je bilo primarno da se vratiš njima, onda treba tako i da se postaviš. Sinoć si hteo da se pobiješ sa devojkama. Čovek koji je došao na najgledaniju televiziju, da kaže svoju stranu priče, on bez stajanja kaže sve, u dahu. Ti pola sata smišljaš šta želiš da kažeš – rekao je Ivan.

Robert Mitrović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja bih samo da kažem, ako je Viktorija imala odnos sa nekim starijim, a taj neko hteo da se zaštiti, jedino je moguće da je neko potplatio da se osudi pop, jer je bila maloletna ili da je prava istina da ju je pop svarno silovao. Ivane, čovek je osuđen. A ako je dobila neke pare, treba da se proveri od koga je dobila i zašto – rekao je Mića.

– Ja sam rekao ne ne tvrdim da je to istina, samo da sumnjam u sve to jer sam video kako se ophodi – rekao je Robert.

– Roberte, prvo smo svi videli kako si se ponašao sinoć prema devojkama kojima si pobecao stvari. Milane, on je prikriveni psihopata. Mislim da je Viktorija pretrpela veliki strtes – kazala je Aleks.

– Mislim da je veći psihopata onaj koji je lupao sebi flaše o glavu – rekao je Robert.

– Sada skreće temu na Dejana. Roberte, da li je istina da si zlostavljao svoju suprugu – upitao je Mića.

– Da li misliš da bi osoba poput Viktorije trpela nasilje pet godina? – upitao je Robert.

– Roberte, ti pokušavaš sve vreme da skreneš sa tebe i da se opravdaš time što vređaš druge ljude i njihove postupke – kazao je Mića.

– Roberte, ja sam lično čuo kada si rekao da je voliš najviše, ja ti lično ne verujem, mislim da joj se samo svetiš – kazao je Mikica.

– Ja sam samo rekao da je ona majka mog deteta i da ja nju ne mogu da mrzim – rekao je Nikica.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.