Voditeljka “Elite” uhvaćena u NEZGODNOJ situaciji, ovakvu Mašu Mihailović niste videli do sada


Provlači pažnju!


Voditeljka Maša Mihailović postala je deo tima “Elite” ove godine, a o njenom privatnom životu se malo toga zna.  Ona ima 21 godinu i student je Fakulteta za medije i komunikacije.

Već godinu dana se bavi novinarskim poslom, a čelnici Pink televizije su prepoznali njene kvalitete i pružili su joj priliku da vodi najgledaniji rijaliti u Srbiji.

Maša Mihailović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Njen fizički izgled privukao je pažnju gledaocima rijalitija i dosta se komentariše na društvenim mrežama, a mnogi ne znaju da je ona jako posvećena svom telu i da redovno odlazi na treninge kako bi održala vitku figuru i izvajane obline.

Voditeljka je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila trenutak sa jednog svog treninga. Ona je radila vežbe za gluteus, pa je uhvaćena u nezgodnom trenutku, ali je svima odmah zapalo za oko da ima izvajanu zadnjicu, što je dodatno isticao crni uski šorts koji je nosila u tom treenutku.

Inače, Maša je nedavno otkrila po čemu se razdvojila od ostalih kolega, pa su je čelnici Pinka odabrali za ovaj projekat.

– Smatram da sam se dobro pokazala u emisiji u kojoj sam gostovala na Red televiziji. Gostovala sam u emisiji “Pitam za druga” i verovatno im se dopao moj stav, a i fizički izgled igra važnu ulogu. Smatram da je upućenost u rijaliti i način na koji se ophodiš prema svojim sagovornicima, jako bitan – rekla je Maša.

Izvor: srbijadanas.com