VOLEO JE SAMO DVE, A BIO JE SA NJIH 400: Janjuš ovu devojku nije smeo da dovede u Prijepolje


Požalio se: “Gde s njom da se pojavim pred mamom i tatom?”.


Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš jedan je od poznatijih učesnika rijalitija “Zadruga”. Pored svoje duhovitosti, vickastih replika koji su ušle u svakodnevni govor, Janjuš je u široj javnosti ostao upamćen po brojnim aferama koje je imao na velelepnom imanju u Šimanovcima. Bio je sa Anom Korać, Ivanom Šopić, Aleksandrom Nikolić, a zatim i burnu vezu sa Majom Marinković, zbog koje se razveo od supruge Ene, s kojom ima ćerku Krunu.

Mada i dalje pati za mirnim, porodičnim životom, u venama mu teče boemska krv. Voli žene, kocku, pesme Tome Zdravkovića… “Šta ću, druže, kada sam takav”, rečenica je kojom Janjuš objašnjava taj spoj emotivnosti i lutanja od koga ne može da pobegne.

– Bio sam sa 400 žena, ali nisam se zaljubljivao! U životu sam voleo samo suprugu Enu i kasnije, kad sam ušao u “Zadrugu”, i Maju Marinković. Sve ostale su bile samo prolazne avanture. Dok sam igrao košarku u Novom Sadu, imao sam čak devet devojaka u isto vreme! U jednom trenutku se dopisujem s njih devet, pa kopiram pesmu “Ti si za mene rođena” i pošaljem svakoj! Bio sam mlad, a bilo je zajebano imati odnose s njih toliko, treba to izdržati – kaže za čovek koji je svojom duhovitošću osvojio gledaoce “Zadruge”.

Marko Janjušević Janjuš
Foto: Srbija Danas

Prvu ozbiljnu vezu imao je sa Jelenom, odmah po dolasku u Beograd. Dok je on igrao košarku, ona je trenirala karate.

– Bili smo zajedno četiri meseca, što je za mene duga veza. Rastali smo se jer sam sa 17 godina otišao da igram za klub u Francuskoj, tačnije u Pariz. Nije mi bilo lako, jer nisam znao ni reč stranog jezika, pa sam morao da se sporazumevam i nogama i rukama. S vremenom sam naučio francuski i ostao tamo dve godine. Imao sam i devojku, crnkinju! Baš je bila zaljubljena u mene. Kad mi je istekao ugovor i trebalo je da se vratim u Srbiju, želela je da krene sa mnom. Pomislio sam: “Gde, bre, da vodim crnkinju, druže? Gde s njom da se pojavim mami i tati u Prijepolju?” Devojka je bila iz Konga, u mraku su joj se samo zubi videli i ništa više! Crna ko mrak. Bila je odlična atletičarka – podelio je Janjuš za Informer.

Izvor: srbijadanas.com