VOLIM DA ORGIJAM SA MUŠKARCIMA: Šok priznanje srpskog folkera i zadrugarkina skandalozna izjava!

Neće vam biti dobro!

Folker kaže da su kondomi koje kupuje previše mali i apeluje da se uvoze neki za američko tržište

Folker Era Ojdanić godinama važi za velikog zavodnika i nekoga ko je stalno okružen mladim i lepim devojkama. Iako mnogi smatraju da je njegovo vreme prošlo i da je pevačevo ponašanje degutantno za jednog sedamdesetogodišnjaka, Era ne mari za ovakve komentare i otkriva da bi mu na potentnosti pozavideli i mladići.

– Ja odlično izgledam, iako ne idem u teretanu! Za moj izgled je zadužen dobar seks sa lepim i zgodnim devojkama, kao i pevanje. Prosto ne mogu da se spasem od žena, koje mi se neprestano udvaraju – počinje priču Era, a zatim otkriva koje namirnice koristi kako bi održavao svoju seksualnu energiju.

era-ojdanic

– Neka umrem odmah ako koristim bilo kakvu hemiju. Nikada nisam uzimao tablete za potenciju, niti bilo kakva stimulativna sredstva. Samo pijem kozje mleko i jedem kozji sir, kao i šunkice, pršutice, projice i kačamak, to mi daje snagu u seksu – kaže Era za i žali se da muku muči sa kondomima jer mu na našem tržištu nijedan ne odgovara.

– Hitno treba da počne uvoz velikih kondoma u Srbiju. Ja imam velike probleme jer ovi mangupi što prave kondome kod nas štede na materijalu i sve popuca. Meni je svaki mali i zaista imam problem – kaže ljutito Ojdanić i otkriva da najviše uživa u grupnom seksu.

era-ojdanic

– Seks sa mnom traje po nekoliko sati, a obožavam i grupnjake. Najviše volim kada su u krevetu pored mene jedan muškarac i devojka. Tada među nama nema takmičenja, već nas uhvati neko ludilo. Evo, baš pre pet dana sam imao jedan divan grupnjak, koji mi je dao energiju. Kada nemam seks, ja sam nervozan i ljut – uverava pevač i tvrdi da ljubav vodi samo sa devojkama u koje ima poverenja da mu neće preneti neku bolest.

– Ja sam neko ko ne može da ima seks baš sa svakom devojkom. To su devojke od poverenja za koje sam siguran da nemaju polno prenosive bolesti – siguran je Ojdanić, koji je nedavno dospeo u žižu javnosti i kada ga je Saška Karan optužila da je gej, a njen muž Aleksandar Gazivoda potvrdio njenu priču, iako su pevač i on godinama bili prijatelji.

saska karan

Ojdanić kaže da nije ljut na Gazivodu i da smatra da se on protiv njega okrenuo zato što je pod velikim uticajem svoje supruge.

– Gazivoda je moj bivši radikal, koga poštujem i cenim. Njemu nije lako sa Saškom i sećam se kada je rekao da joj više neće dopustiti da uđe u rijaliti, a vidite da joj ništa nije mogao. On je divan i dobar domaćin, koji od žene ne može da izrazi svoj stav. Saška je vrlo opasna, a on ne sme da zucne pred njom. Kada ga sretnem, pozvaću ga da popijemo piće kao stari drugari – zaključio je Era.