“VOLIM TE I ŽELJAN SAM TE!” Car se slomio zbog Aleksandre, ona ga odbila po prvi put – Kakav si ti čovek?


Nije više mogao da izdrži, pa joj je sve rekao u lice, ali se ovakvoj reakciji nije nadao.


Tokom žurke koju su noćas zadrugari imali, Filip Car se rasuo na komade zbog emocija i ljubavi koju oseća prema Aleksandri Nikolić.

Njih dvoje su dugo razgovarali, a najveći deo razgovora činio je njegov odnos sa Majom Marinković i Milicom Veselinović.

– Znaju one zašto ja radim sra*a napolju, kao što su Ana Jovanović i Sanja Grujić znale napolju šta i zašto radim ove godine. Znaju one. Ne krijem ja, radim sr*nja jer sam takav i da mi ne bi bilo još gore kad sam u emociji i ludilu. Znala si i ti (Aleks) zašto radim sr*nje i znala si kakav si i govorio sam ti. Ja sam inače kriv za sve, ali mog tebi da kažem i uperim prstom da sam sve napravio radi tebe i ti to jako dobro znaš. Znam ko jedini u ovoj kući mene voli i ko se saoseća sa mnom. Tebi ne mogu prepisati nijedan svoj problem, nisi ih ti napravila ja sam, ali nisi ti kriva nikome osim meni. Sve jedno sr*nje si mi napravila ti. Nisam ti prao mozak ni za šta što me je bolelo i mučilo jer sam iskreno osetio ono što si znala.

Aleksandra Nikolić, Filip Car

Aleksandra Nikolić, Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ne mogu ti ja napraviti – rekla je Aleks.

– Prošle godine sam odlazio Ani i Sanji pa mi one nisu radile probleme, pa sam se vraćao. Ove godine rade probleme jer su Milica i Maja, a ti znaš da se ove godine neću vraćati jer bi bio isti problem. Iskreno, najiskrenije ti se kunem da sam napravio i sa Milicom juče i danas sr*nje i ovo sa Majom, one znaju zašto, a znaš i ti – rekao je Car.

– Ne znam – rekla je Aleks.

– Znaš kao što znaju i one. Neću više raditi sr*nja, napravio sam ih, ali ne radim iskreno i od srca kao sa tobom. I sad kad sam napravio sr*nje znala si kako mogu završiti i šta sam osećao. Neću ni tebi više doći, a ti si znala koliko te volim i šta sam osećao prema tebi, znaš me tri godine, poznaješ me. Neću biti sa tobom nikad jer si mali pokvareni folirant koji samo mene voli i ja to znam. Ti mene ne možeš isfolirati jer me voliš. Ne želim ništa i neću biti sa tobom, ali napravio sam sr*nja da mi ti ne oprostiš i da ja sebi ne oprostim. Ja tebi ne trebam kao ni ti meni, nikad u životu ne bi uspeli radi hiljadu i jedne stvari, ali znaš da sam bio iskren i da se nisam za*ebavao sa tobom. Koliko sam te zavoleo i koliko sam se promenio, a sve si napravila da ispadne sve najgore – rekao je Car.

– Ne bih se ni ja nikada pomirila sa tobom – rekla je Aleks.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

– Ni ja sa tobom, a znaš koliko sam te željan i koliko te volim. Osećao sam i mir i spokoj prvi put ovde sa tobom. Voliš me i pomirila bi se sa mnom odma, ali ja ne mogu – rekao je Car.

– Ne, ne bih. Kakav si ti čovek? Ti si kriv, sam si sve želeo.

– Sve bih dao da mogu, sve bih dao da mogu, ali ne mogu. Mogu par dana, ali nije to to kao sa tovom, kao kad si ti osetila i kad je bilo sa tobom. Napravi nešto i diskvalifikovaćeš me – rekao je Car.

– Neću Filipe, niko mi se ne sviđa – rekla je Aleks.

– Da, ali šta si radila prvi dan kad sam bio sa Majom – rekao je Car.

– Ti nisi je*ao zbog mene nego zbog sebe. Kako možeš – rekla je Aleks.

– Želim ti sto puta bolje od mene. Znaš da te volim, osetila si to i u vezi sa mnom i dok ove svari radim. Ako sam sa njima ja se lečim, ako nisam ja bih prišao tebi. One su meni bezbolne, a ti si znala da si bolna – rekao je Car.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

Izvor: srbijadanas.com