VRAĆA SE VLADIMIR – OBJAVIO NA INSTA: Potres USRED Stanijinog rođendana! Sve je gledao pa napravio LOM


Haos…


Stanija Dobrojević danas proslavlja 34. rođendan i to pred kamerama rijalitija “Zadruga 2”. Ona je taj momenat izabrala da konačno raskine sa Vladimirom Tomovićem, te je bacila njegov krstić u jezero.

Dobrojevićeva je uzela lanče sa krstićem, unela se u kameru i poslala Vladi direktnu poruku. I to kakvu – veoma direktnu i provokativnu

Na kraju, i Vlada je rešio da se oglasi na Instagram i tako je pokazao da je sve pomno pratio. On je poručio da se “vraća stari Vladimir” i da je pobedio, a njegova objava je napravila pometnju na društvenim mrežama i naširoko se komentariše.

– Ako niste znali, ovo je onaj osmeh kada shvatiš da si ih pobedio jer nisi kao oni. Živi mi bili. Vraća se stari Vladimir – poručio je Tomović, a potom dodao u storiju:

Poruka Vladimira Tomovića na Instagramu

– Vladimir je pojeo g… kada je posle rijalitija otpratio ljude koje poznaje. Kao da sam bio kosmonaut u svemiru, a ne u rijalitiju. Izvinjavam se svima koji su se pitali gde je onaj naš drug koji je bio nekada normalan momak, a ne utripovana budala. Evo prvog koraka ka vraćanju zdravom razumu. Kada mogu velike zvezde pratiti po 500 ljudi na Instagramu, mogu i ja!