VRELA AKCIJA U CIK ZORE! Maja i Čorba nisu mogli da se obuzdaju, pa se PREPUSTILI SRASTIMA (VIDEO)


Gori pab!


U ranim jutarnjim satima Maja Marinković i ovo jutro dočekala je u krevetu Milana Jankovića Čorbe, a zbog nemirnih misli nije mogla da zaspi, pa je sa njim imala preča posla.

Naime, prethodnih dana se spekuliše o odnosu Maje i Čorbe, naročito nakon što je ona imala buran raskid sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Marinkovićeva se sve vreme mazila i trljala od Čorbino telo, držeći ga za vrat, a dok joj je on objašnjavao neke priče, ona se zagonetno smeškala.

Nakon što ga je Maja Marinković razbudila i rasplamsala strasti, Milan Janković Čorba nije mogao da se obuzda, pa je pokušao sa vrelim dodirima i akcijom ispod jorgana.

Naime, Maja mu je okrenula leđa, sklupčala se kraj njega, a onda je on krenuo nežnim pokretima po njenom telu da prolazi rukom, što se zadrugarki izgleda svidelo, budući da se nije bunila.

Međutim, kako je Marinkovićeva shvatila da je snimaju kamere, uputila je pogled ka objektivu, a onda se licem okrenula ka Čorbi, gde su nastavili da se maze, ali ne toliko intimno kao minut ranije.

Izvor: srbijadanas.com