“ZA MENE JE OVO LJUBAV” – Mensura i Minu ODAO OSMEH: Kamera USNIMILA njihov TAJNI PLAN, sad je sve JASNO


Stara ljubav zaborava nema.


Igra istine je šokirala mnoge. Miki Đuričić se uključio u priču o kojoj se polemiše, a to je priča Milice Veselinović, Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića:

– Čovek, koji sve ovo zna, on je ostao uz nju, ona mu opet pravi problema. Čovek sve ovo čuje i dalje je uz tebe, i dovodiš ga do ludila. Oglušio se uz reči svih i ti i dalje kao, ne voliš me, bežiš od mene. Šta treba da ti uradi da bi ti dokazao da te voli. Da te ne voli, šutmo bi te. I dalje traži nešto, dečija posla. Putsi ga, neka malo diše – rekao je Miki.

– Normlano je da oni budu besni i sve, ponašanjem ih povređuje. Jednino možeš da im se odužiš ako poštuješ sebe, jedino tako možeš da im se revanširaš – dodao je Stefan.

Mina Vrbaški

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja neću da se protivim njima, ja sam došao za pare a boli me ku*ac za pare. Ja nisam slina, mene boli ku*ac za pare. Ja ću tim ljudima da se izvinim – rekao je Mensur.

– Poštovanjem sebe, mora da ostavi Milicu – dobacuje Dejan.

– Nisam ni ja fin prema njoj, ja sam nju uštinuo. Neću sve da svaljujem na nju, i ja sam džukela. Generalno su ljudi protiv mojih veza. Ja sam njoj rekao da sam odbio razgovor sa Minom zbog nje.

Mensur Ajdarpašić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Je l’ vidiš kako je on prema tebi bolji Milice? Meni je sve zamerao – rekla je Mina.

– Nije umao povrenje u mene, sada zna da mogu da idem gde hoću, sada ima povrenje u mene – rekla je Milica.

– Ako bi ja pogeldao Minu, ti bi mi haos napravila. Ja kad nju pogledam, ja se smejem jer se se setim svega. Ovo nije ljubav, nego je samo prošlost – rekao je Mensur.

– Da, za mene je ovo ljubav! On nije preboleo to što je ona njega povredila. Ako ti znaš da me nešto povređuje, onda nemoj to da radiš. – rekla je Milica.

Detaljnije u nastavku teksta.

Izvor: srbijadanas.com