ZA OVO LJUDI DAJU PARE? Pogledajte kako izgledaju apartmani Anđelinih roditelja u Đenovićima, da li je ova cena realna?!


Zavirite u Đuričićkin dom i pogledajte sve do sada nepoznate detalje.


Kontroverzna zadrugarka Anđela Đuričić u prošloj sezoni “Zadruge” predstavila se kao smerna devojka bez ikakvih skandala.

Ona je sada u šestoj sezoni ušla u emotivni odnos sa Zvezdanom Slavnićem, koji je 22 godine stariji od nje.

Ana Ćurčić, Anđela Đuričić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Tv Pink Printscreen

Nakon toga mnogo se pisalo o njenim roditeljima koji su veoma imućni u Crnoj Gori, a navodilo se da se oni od bruke sele iz Crne Gore gde imaju porodičnu vilu.

Inače, Anđela je poreklom iz Đenovića kod Herceg Novog. Njeni roditelji Ljiljana i Veliša stekli su sve napornim i poštenim radom.

Pored ogromne porodične kuće u Đenovićima, imaju i stan u centru Herceg Novog. Takođe poseduju nekretninu i u Podgorici, pisao je “Kurir” ranije.

Kako je Anđela osramotila porodicu u rijalitiju, na Anđelinoj kući stoji natpis da je kuća na prodaju.

Na aplikaciji za rezervacije apartmana pomenuta kuća je i dalje aktuelna, a enterijer ogroman. Fasada kuće je boje nara, a udobno je smeštena na samoj obali Jadranskog mora.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Ana Slavnić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Pisalo se da ima 15 soba i isti broj kupatila. Sobu izdaju za 12 evra po noći, u svakoj sobi preovladavaju različite i jarke boje.

Komentari povodom ovih apartmana su oprečni. Mnogi se dive spoljašnosti kuće, ali negativni komentari na unutrašnji dizajn su brojni. Mnogi pratioci su komentarisali da je uređenje “kič” i da nije vredno novca.

Sve fotografije Anđeline kuće, apartmana i dvorišta pogledajte u galeriji ispod, pa sami procenite da li biste vi odseli ovde.

Izvor: srbijadanas.com