ZABRINJAVAJUĆI PRIZOR: Ana Korać pokazala telo! Da li je realno da OVAKO izgleda? (FOTO)


Tema o kojoj ne prestaje da se govori!


Poznata starleta i bivša učesnica ”Zadruge” Ana Korać obožava da sa svojim pratiocima na Instagramu deli provokativne fotografije.

Bivša zadrugarka je ubrzo nakon porođaja ponovo počela da objavljuje intrigantne fotografije, a retko ko može ostati ravnodušan na njen izgled.

Poznato je da je Ana do sada mnogo novca uložila u estetske operacije – operisala je grudi i nos više puta, u usne je stavljala hijaluronske filere, uradila je jagodice i mačije oči, operisala je zadnjicu, a svojevremeno se spekulisalo da je čak i vadila rebra.

Ovaj put starleta je objavila fotografiju sa jahte u kupaćem kostimu, a struk joj je, samo par meseci posle porođaja, toliko tanak da ne možemo a da se ne zapitamo da li je sve kako treba sa njom, ili je samo ponovo preterala sa fotošopom.

Podsetimo, da je zbog silnih komentara kako preteruje sa korišćenjem aplikacija za obradu fotografija, još ranije u emisiji ”Pitam za druga” pokazala svoj struk uživo u programu.

Ana je tada na ”Red” televiziji gostovala sa svojim tadašnjim dečkom Davidom Dragojevićem i tom prilikom negirala da je imala operaciju:

– Kakva je to glupost da pričaju da sam vadila rebra, to je najveća glupost – izjavila je Koraćeva.

Izvor: srbijadanas.com