“ZAČUDILA ME JE REAKCIJA!” Oglasila se “Krofnica” sa Janjuševe torte – Muškarcima utičem na apetit!


“Prošle godine sam dobila taj nadimak zbog kilaže i on je povezao da bih to mogla biti ja!”


Juče je na proslavu rođendana Marka Janjuševića Janjuša stigla torta na kojoj je bila njegova slika sa bivšom zadugarkom Anom Jovanović. Torta je izazvala brojne reakcije, a Filip Car je čak povezao da je ona misteriozna Janjuševa Krofnica o kojoj se priča otkako je ušao u “Zadrugu”.

Domaći mediji su pozvali Anu koja je dala komentar o svemu.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ona je prvo prokomentarisala to što je Zvezdan Slavnić, dok je jeo tortu, bacio komentar: “Al’ je dobra ova mala”, zbog čega je Anđela Đuričić izgorela od ljubomore.

– Jako mi je bilo interesantno da vidim kako pojedini reaguju na mene, posebno mi je drago da pojedinim devojkama utičem još uvek na raspoloženja, a muškarcima na apetit. Zvezdanov komentar me nije iznenadio, odavno je pokazao da Anđelu ne poštuje i da bez problema komentariše druge devojke, pa čak i flertuje – bila je oštra Ana.

Ana Jovanović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Prokomentarisala je i činjenicu da je Car je shvatio da je ona čuvena Krofnica.

– Ponovno povezivanje mene sa čestitkom mi je smešno stvarno, prošle godine sam dobila taj nadimak zbog kilaže i on je povezao da bih to mogla biti ja. Nisam poslala Janjušu čestitku, ali da sam se setila na vreme, rado bih! Začudila me je Janjuševa reakcija, ostavio je stvarno bespotrebno prostora da se tumači da li se o meni radi. Ružno mi je dobacivanje Milice Veselinović. Budimo realni, njen izgled je stvarno postao kritičan. I ona sebi daje za pravo da dobacuje “pa dobra je samo na slikama”. Može ona mene da ne voli, da bude ljubomorma ali moja lepota je stvarno neosporiva – zaključuje bivša zadrugarka.

Izvor: srbijadanas.com