“Zagorčaću život toj k*rvetini!” Nakon poraza Aleksandra se vraća u Zadrugu da napravi PAKAO Davidu i Ani!


Biće svašta!


Dugo se već spekuliše o ulasku Aleksandre Subotić u Zadrugu. Ona je navodno rešila da ponovo uđe u rijaliti i da se obračuna sa svojim bivšim dečkom Davidom Dragojevićem i njegovom novom devojkom Anom Korać.

aleksandra-subotic

– Spremnija sam nego ikada! David će proklinjati dan kada me je prevario, a ona k*rvetina će mi platiti svaku moju suzu, zaslužili su sve najgore. Nimalo mi nije bilo lako. Zbog njega sam ostala bez ičega. David je sam sebe uništio tog dana kada me je ostavio i započeo vezu sa tom k*rvetinom – rekla je Aleksandra.

Ona je najavila da će se od sada boriti samo za svoje dete i sebe i navodi da ju je ova ljubav skupo koštala. Podećamo da je odmah nakon Božića, Aleksandra izbačena kao diskvalifikovana iz Zadruge, zato što je ošamarila Minu Vrbaški. Samo nekoliko dana nakon toga njen dečko David ju je prevario sa Anom, iako ju je ispratio u suzama i kleo se u ljubav.

Aleksandru je najviše zabolelo ne to što je zaboravio na sve njihove planove, već i što ju je pred celom nacijom ogovarao i rekao najgore stvari za nju. On je tada povredio ne samo nju, već i njenu kćerku Magdalenu koja ga je obožavala.