ZAJAPURILA SE OD BESA: Matoru DRUG isprovocirao pitanjem – MC Aleks dodala ulje na VATRU! Ori se Bela kuća!


Ne smiruje se!


U emisiji “Pitanja starih zadrugara” Bane Čolak postavio je sledeće pitanje svojoj drugarici Jovani Tomić Matoroj.

– Da li si shvatila ono što sam ti ja pričao i što sam te kljucao? – pitao je Bane.

– Ako je neko bio protiv toga, to su bili Miki i Bane Čolak. Nisam trebala da spustim loptu, samo sebi škodim. Nju svakako boli uvo, ja na kraju naje**m – rekla je Matora.

– Očigledno oni spolja vide nešto drugo, čim je on naziva bivšom partnerkom – dobacio je Đedović.

– Sve ono što sam rekla i što sam pričala, tako je bilo. Nisam ja očekivala. Ne znam da li je nešto loše u mom izlaganju, a ona i dalje – nastavila je Tomićeva.

Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja nisam bivša partnerka niti kombinacija, a to kakva je MC Aleks. Bane je bio dobar sa mnom i neke stvari mi je pričao kad je u pitanju Jovana. Nikad nije bio za taj odnos, ali smo imali korektan odnos – skočila je MC Aleks.

– Prvo, Bane ima pravo da postavi pitanje, jer je bio tu. Nisam ja to pričala, to je pričala i ona. Meni je muka od nje, jer je ona meni pričala, a ja sam pristala da nemamo poljubac, da ćemo probati napolju. Verovala sam u ono što mi priča. Treba da joj budem muka od same sebe – dodala je Tomićeva.

– Ajde odj**i je**te – rekla je MC Aleks.

– Ona me krivi kao da sam ja to pričala. Ima pravo da kaže i pita ko šta hoće. Je l’ sam ti ja kriva za to? Što si klimala glavom? Nisam te ja terala da klimaš glavom. Nema potrebe za ovom arogancijom – urlala je Matora.

– Vidiš šta ona pravi. Krenem u sobu, odj**i od mene.Unazad pokušavaš da napraviš od mene još većeg monstruma – rekla je MC Aleks.

MC Aleks

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja kažem da ću da završim, pa nek laprda. Pusti me jednom, ako vidiš da ja spuštam loptu, ne moraš me svaki put uvrediti – rekla je Matora.

– Moja drskost mislim da je opravdana, jer da ja krenem da spuštam loptu, protumačila bi u glavi da je ne znam šta. Nije planski, ona je meni mozak isprala, jesam i ja njoj. Sinoć sam rekla Neveni, ono što se desilo sinoć, meni se to dešavalo mesecima. Moj bezobrazluk će se nastaviti- istakla je Bajićeva.

Dejan Dragojević je dobio reč kako bi prokomentarisao ovu temu.

– Džabe Matoroj, Miki joj govori od početka. Ona samo traži razloge, pogotovo od Nevene. Trebala je da napravi distancu – rekao je Dejan.

Dejan Dragojević, Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Meni Matora zamera kada se distanciramo – ubacila se Nevena.

– Da demantujem Nevenu Savić, to je bilo pre tri meseca, dok nije bilo da je ovo Aleks iznela – skočila je Matora.

Detaljnije možete pogledati u videima ispod.

Izvor: srbijadanas.com