“ŽALITE ŽENU KOJA JE DOVELA UBICU KUĆI SVOJOJ DECI!” Brutalna pljuvačina po Ani Ćurčić “Njoj su fetiš opasni momci!”


Žestoko!


Bivša zadrugarka Jelena Batos poznata je po svom žestokom načinu komentarisanja učesnika Zadruge, pa neretko to čini i u emisijama i na svom Instagram profilu.

Ovog puta na tapetu je bila Ana Ćurčić po kojoj je Jelena osula paljbu, pa iznela stav da Ćurčićevu ne treba žaliti, već njenu decu i njihovo detinjstvo tih 15 godina dok su ona i Zvezdan Slavnić bili zajedno.

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Žalite ženu koja je dovela ubicu kući svojoj deci koji im ni otac nije? 2 godine nakon njegovog izlaska iz zatvora za ubistvo zbog ljubomore. Žalite ženu koja je nakon 2 godine njihove veze 2010. godine podržala muškarca koji je dobio zatvor zbog trgovine heroina i trgovine žena i otvara mu vrata kuće gde joj deca žive? Pritom ima žensko dete kući! – napisala je Jelena, pa nastavila:

Jelena Batos

Jelena Batos
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Žalite ženu kojoj je pravio tonu scena u kući pred decom koja nisu njegova, pritom joj nije muž i tu je boravio samo kada je na slobodi… kojeg su i komšije prijavljivale za agresivni ponašanje prema komšiluku! Žalite ženu koja je takvog monstruma držala u kući i ispraćala u zatvor, iz zatvora pravac kući deci svih 15 godina! Žalite ženu koja je znala za prevare, znala je sa kakvim monstrumom ima posla i opet se držite njene strane, a ne Anđeline? Ova žena je sve samo ne za žaljenje! Ova žena ima fetiš na opasne muškarce i sada kada ne treba više da mu bude mama i nema više tog života od rizika, onda uđe i plače “Jadna ja, prevario me je!”Jadna ta deca, e to ću vam ja sada reći javno! Jadna ta deca kakvo detinjstvo su imali 15 godina u nazad! – zaključila je Jelena.

Izvor: srbijadanas.com