Zaljubio se u 10 GODINA stariju profesorku, mnogi su osporavali njihovu vezu, a IZNENADIĆETE SE kada čujete gde su oni DANAS

Sećate li se rijalitija “Operacija trijumf”? Evo gde su učesnici danas…

Dok rijalitiji poput “Farme” i “Parova” još nisu zavladali, 2008. se emitovao muzički rijaliti “Operacija trijumf” koji je promovisao mlade muzičke talente. Iako su mnogi takmičari bili mijenici publike i predviđali su im blistave karijere, mnogi su otišli iz Srbije i malo njih je uspelo da se održi na medijskom nebu.

Tokom šoua se rodila i jedna kontroverzna ljubav koja se pamti i danas.

Nikola Sarić: Sajko je bio ubedljivo najslađi učesnik “Operacije trijumf”. Devojčice su ludele za njim i imao je status pop zvezde, ali njegova muzička karijera nije išla u željenom pravcu. Doduše, emotivno je profitirao u “Operaciji trijumf” jer je tamo upoznao deset godina stariju koreografkinju Milicu Cerović, sa kojom je, verovali ili ne još uvek u vezi.

Mnogi su osporavali njihovu vezu zbog razlike u godinama, ali njih dvoje već godinama pokazuju da je u pitanju prava ljubav. Sajko se otisnuo u ugostiteljske vode i sada drži lokal u Beogradu.

Adnan Babajić: Pobednik ovog rijalitija, iz Živinica u Bosni i Hercegovini. Ni Adnan nije izbegao zlu kob pobednika muzičkih takmičenja, pa je ubrzo nestao sa scene. Danas je oženjen, ima nekoliko kilograma viška, živi u Americi i bavi se pevanjem. Ove godine je postao tata.

Ana Bebić: Imala je najviše harizme i sve predispozicije da postane zvezda, ali nikada nije zablistala. Preslatka Hrvatica je ostala da živi u Beogradu posle “Operacije trijumf”, a njen zenit je duet sa Severinom “Italiana”.

Nekoliko godina bila je u vezi sa Filipom Miletićem, muzičkim producentom, a onda se pre samo nekoliko dana udala za Ivana Đolića, sa kojim čeka i prvo dete.

Sonja Bakić: Oduševila je gledaoce nastupom u Operaciji trijumf, kada je pevala sa čuvenom svetskom zvezdom Anastasijom. Tada je i Anastasija bila impresionirana Sonjinim moćnim vokalom. Ona nije pobedila, ali je bila jedan od najzanimljivijih učesnika.

Godine 2009. učestvovala je na “Beoviziji” sa pesmom “Ništa novo”, ali je zauzela poslednje mesto osvojivši samo jedan poen od publike, a nijedan od žirija. Danas je udata za gitaristu Sinišu sa kojim nastupa na prekookeanskim kruzerima.

Danijel Pavlović: Osvojio je peto mesto u ovom muzičkom rijalitiju. Danijel je polubrat Marije Šerifović, budući da imaju istog oca. Nije dosegao zvezdane visine kao njegova sestra, ali je pokazao zavidno muzičko umeće i on je od svih takmičara nekako i najaktivniji muzički, s obzirom na to da izdaje singlove s vremena na vreme.

Nina Petković: Ova simpatična Crnogorka jedina je predstavljala svoju zemlju u ovom prestižnom takmičenju, a uspela je da se plasira u superfinale. Usledila je njena pobeda na takmičenju “Pesma Mediterana”. U karijeri je izdala nekoliko singlova, kao i pesme za decu, a danas se i dalje bavi pevanjem i uskoro izlazi njen prvi album. Udala se pre dve godine za dugogodišnjeg dečka.