ŽAO IM JE ZBOG SVEGA: Da li nakon ovih reči, konačno, sledi POMIRENJE KIJE I SLOBE? (VIDEO)


Iskrenost na snazi!


Današnju emisiju radija “Amnezija” obeležili su bračni par Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović svojim gostovanjem. Oni su otkrili svašta o sebi, a na kraju je Milan Milošević upitao zbog čega se kaju.

Sloba je odmah priznao da mu je krivo što nije neke stvari rešio sa Kristinom pre nego što je ušao u “Zadrugu”.

KIJA I SLOBA ODOŠE ZAJEDNO: Luna se BAŠ TAD probudila i ČULA šta su supružnici ISPLANIRALI kad izađu

– To je nešto što bih voleo da sam rešio pre ulaska ovde, Kija to nije zaslužila. Kajem se zbog tih svađa, psovki, sve je ovde igra i ništa ne treba shvatati ozbiljno. Što sam dozvolio da mislim da mogu svi da mi sude, shvatam to kao neiskustvo, ovde su nas izdominirali ljudi koji su bili nekoliko puta u rijalitiju. Ja sam osoba napolju koja ne pamti kad je opsovala, ona se na mene najviše ljutila što neću da se svađam sa njom. To mnogo zameram sebi – rekao je Sloba.

I Kija je otvorila dušu pa rekla da li se kaje zbog nečega, a Milana je zanimalo da li joj je bilo gore da gleda Slobinu prevaru napolju ili unutra.

– Gore mi je kad sam videla sve to uživo. Ne možete ni da zamislite taj osećaj. Sve je bilo jako teško. A druga dimenzija je kad gledaš to spolja, kao da nikad neće izaći iz te kutije. Tek poslednjih mesec dana sam uvidela mnoge stvari i ne kajem se što sam došla, jer se sve desilo sa razlogom i pomoglo mi je i da shvatim neke stvari i da prebolim, da se suočim sama sa sobom, sa njim i svetom. Bilo je zaista teško, ali još šest dana i preživela sam i to – rekla je ona.

Šta su još ispričali, pogledajte  u nastavku.