Zar je OVO Sanja Grujić? Gledaoci zatečeni neprepoznatljivim izgledom bivše zadrugarke: Ne liči na sebe više


Jedna od najinteligentnijih starleta sada izgleda skroz drugačije.


Bivša zadrugarka Sanja Grujić izazvala je veliku pažnju javnosti svojom poslednjom drastičnom promenom izgleda.

Naime, Sanja je odlučila da osveži svoju frizuru izvlačenjem plavih pramenova i uradila je popularni balejaž, što je izazvalo lavinu pozitivnih komentara i pohvala na društvenim mrežama.

Zadruga 6

Sanja Grujić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Nakon što je Sanja objavila fotografije svog novog izgleda na društvenim mrežama, reakcije fanova i javnosti nisu izostale. Mnogi su pohvalili hrabrost i odlučnost Sanje da eksperimentiše sa svojim izgledom, ističući da joj plavi pramenovi izuzetno laskaju. Komentari su se samo nizali jedan za drugim, a većina ih je bila u znaku oduševljenja.

Ova promena nije samo estetska, već predstavlja i Sanjin korak ka savremenim frizerskim trendovima. Balejaž tehnika bojenja kose postaje sve popularnija zbog svoje prirodnosti i mogućnosti prilagođavanja različitim tipovima kose, a Sanja je svojom promenom pokazala da prati aktuelne modne i lepotne trendove.

Sanja Grujić je oduvek bila prepoznatljiva po svom jedinstvenom stilu, a ova promena frizure samo je dodatno naglasila njen beskompromisni stav prema modi i lepoti. Mnogi pratioci su izrazili nadu da će ih Sanja inspirisati da i sami eksperimentišu sa svojim izgledom i prate nove trendove.

Izvor: srbijadanas.com