ZAŠTO JE DALILA FATALNA ŽENA? Poznata srpska voditeljka otkrila tajnu Dragojevićeve: “Svi se zaljubljuju u nju!”


Zaljube se, a onda je vređaju.


Marko Đedović je sedeo sa Jovanom Tomić Matorom na stepeništu ispred Bele kuće, gde joj je otkrio kako je FIlip Car sinoć izgoreo zbog Dalile Dragojević, a potom otkrio i šta mu je svojevremeno famozna Ruška Jakić ispričala o ovoj zadrugarki.

Zadruga

Foto: Youtube Printscreen/Grand TV

– Sinoć Car Dalili kaže: “J*bem ti tatu p*dera”. Nije normalan. Nema, on je poludeo za njom. Ne znam šta ona njima radi, zato ljudi kažu da ih je zamađijala – pričao je Marko, pa nastavio:

Zadruga

FOTO: Youtubeprintscreen/ Zadruga official

– Meni je Ruška Jakić rekla da Dalila ima nešto što razluđuje muškarce, u nju se svi zaljube. Kaže ona je iskusna žena, zna to. Niti je najlepša, niti je najbolja riba, ali ima to nešto. Žena je u pravu. A onda kad se zaljube, nije im dobra i j*bu joj majku. Dejan nije, ostali jestu. Izgleda kad joj oni ne j*bu majku, ona njima j*be majku. Tj. svakako im j*be majku. Ja vidim kakve stvari u meni izaziva. U jednom trenutku mi je draža od svih, a u drugom… Mada ja mogu da kontrolišem svoje ponašanje, za razliku od njih, ali i ja imam iste porive, u trenutku bih joj svašta uradio, a u trenutku zagrlio. Neverovatna osoba – govorio je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

izvor: srbijadanas.com