“Zašto te se SIN ODREKAO?” Asmin se javno obratio bivšoj tašti, njegove reči još dugo će ODZVANJATI


Ona je prozvala Durdžića u emisiji, a on se odmah oglasio.


Jasmina Jasna Ahmić, majka Aneli Ahmić, bila je gošća voditeljke Anastasije Buđić u sinoćnoj emisiji “Pitam za druga”, gde je, između ostalog, govorila i o Asminu Durdžiću.

Asminu su slali Jasminine izjave iz emisije, a on je javno ponizio bivšu taštu.

Asmin Durdžić

Foto: Youtube printscreen/HypeTV

– Molim vas da mi ne šaljete ništa vezano za groficu, ne želim da dajem umetnici u gumenim čizmama besplatnu reklamu! Neka je sin Ajlin Ahmić komentariše i objasni zašto se odrekao mame svoje! Ugodan dan vam želim! – poručio je Asmin.

Inače, Jasmina je sinoć rekla da Asminu niko od njene porodice ne preti, pa ni njen sin.

– Od moje porodice niko, moj sin se ne petlja. Trošio je delove novca za raznorazne stvari, kao i sada, mora da pokaže da ima nešto novca, tuđeg novca. Kada bi sama bila kod kuće, ona mi je pričala: “On ne sme sam na pumpu da ode, pokupimo malu i svi idemo”, ni smeće ne sme sam da baci. Nije mi padalo na pamet da nešto može da bude ovako. Imala sam osećaj da je on nekako uz nju. U nekoliko navrata sam joj rekla da se vrati kući, spakuje stvari i dođe, zbog nekih svađa, vređanja, pa je to i uradila, došla mi je trudna – rekla je Jasna.

 Da li je Asmin otvorio neki račun, kako kaže medijima, na koji uplaćuje novac za Noru – pitala je voditeljka.

– To je čista laž. Šta ćeš ti da uplaćuješ novac detetu kada poraste?! Ti treba da se brineš o tom detetu. Kao Američki sistem…Ne postoji taj račun. On će da ištampa sve to, ima te programe, pa će to da pokaže – rekla je ona.

Izvor: srbijadanas.com