ZASTRAŠUJUĆE: Kristijan zbog Stanije i Vladimira u Zadruzi! Ozbiljan SUKOB pred nama! (VIDEO)


Biće svašta.


Kristijan Golubović sinoć se uključio uživo u program Zadruge, kako bi odgovorio na prozivke onih koji su ga često spominjali u ovom rijalitiju, a onda je žestoko opleo po Staniji Dobrojević i Vladimiru Tomoviću koji je juče diskvalifikovan jer je udario Aleksandru Subotić.

TOMOVIĆ SE NE KAJE: Nakon jučerašnjeg INCIDENTA sa Aleksandrom Subotić, Vladimir izjavio OVO!

– Ona je imala s*ks na toj “Farmi 6”, a sada se folira, a ona zna i sa kim! Jasno sam dao do znanja svim zaljubljenim ženama da mene čeka neko ko je vredniji od svega. O Staniji mogu roman da napišem, ali ja nisam psihijatar, modni žiri ili moralni sudija. Nagradu sam joj izglasao ja preko mojih ličnih glasača i prijatelja i na to sve imam pisane dokaze. Stanija nije održala reč koju je sama dala, a ja sam novac koji mi je dala bez trunke pritiska sa moje strane, sam u roku od 24 sata razdelio sirotinji – rekao je između ostalog o Dobrojevićevoj, a onda se dotakao Tomovića.

– Ti Vlađare naglašavaš moj profil i spominješ 30 godina zatvora, ti sa 36 godina ni kučeta ni mačeta nemaš, a ja u tvojim godinama Vlado sinčinu od 13 godina. Proputovao sam planetu u punom krugu, lično sam rukom dodirnuo svetska čuda. Pričam tečno svetske jezike. A i na ovlikoj robiji sam iscrtao pet hiljada crteža. Trneiram od svoje četvrte godine sve sportove, ali bez grama hemije… Ti kuko kukani, objasni nam tvoj profil, jer do sada od tebe nismo videli ništa sem galame. Mučeniče sinji, došao si sa drvlja i kamenja u metropolu da nam drviš o moralu i princimima života. Jadno! Ti se hvališ Stanijom koja bi te žednog preko Jadrana prevela, da vodu ne bi ni video, samo da ona to hoće, ali zna ona kao i što ti znaš što ste u toj priči. Valja se došunjati ko ključeva od nekih od onih Škoda, nasuti benzina za to malo honorara i put ka kanjonu crne Morače. Ja Vlađane, nikada nisam popio šumeću tabletu, a kamoli to za čim kukaš. Ajde što nasrćeš na te sportiste kao pijani pevac na te takođe sportiste hemičare Jocu i Bojana, ali što jadan ne bio glumiš verbalnu agresiju na tim ženama? Odvaliće ti neka šamarčinu, a onda nema povratka časno u Crnu Goru. Smanji agresiju! Prestani sam sebe da hvališ! I drži se Standže dobro, jer oboma je zadnji voz za đecu! Mani se mene i mog profila, jer ako ti tođem tamo radićeš samo kao taksi vozač na gondoli od dvora do Mikijeve “Dubioze”. Cinkariš me javno da sam Balerini i Jeleni iz Novog Sada razbio nos, nemoj da k*kiš puno crno Vlado, nego daj Standži ono što joj treba. Nju pali vatra, a ne moral latentnog bis*ksualca – pričao je Kristijan.

https://www.facebook.com/100011138508803/videos/710675605980383/

Vladimir se još uvek nije oglasio ovim povodom, ali njegov kum Bojan Bežanović jeste, te je poručio da se Vladimir ne boji Kristijana:

– Vladimir se tih njegovih pretnji ne boji. Kristijanovo vreme je prošlo. Vladimir je i intelektualno i fizički jači od njega – kaže Bojan za “Blic”.

ALEKSANDRA JE UDARILA STANIJU! Nakon što je Vlada ispesničio, sada i ovo! (VIDEO)

– Vladimir mi se nije javio od kada je napustio rijaliti, pokušavao sam da ga pozovem ali je nedostupan, ne znam gde je. Mislim da on ne bi voleo da se vrati u “Zadrugu” čak i kada bi imao priliku. I Aleksandra bi trebalo da bude kažnjena, jer se na snimku jasno vidi da je ona njega prva udarila i šutirala ispod stola – završava Tomovićev kum.