ZAVLADAO MUK… Dalila PUKLA i priznala – Sve je bio JEDAN VELIKI TEST! (VIDEO)


Šta dalje?


Drama bračnog para Dragojević celu noć je bila akutelna u Beloj kući. Dejan i Dalila su se sve vreme raspravljali oko njihovg braka i odnosa u kojem su bili. Zadrugari su podržali Dejana i komentrisali da je normalno da ima burne rekacije posle svega što mu se desilo, a Dalila mu je sve vreme prebacivala to, pa je čak i rekla da joj se on zgadio.

– Nemoguće je da ti se zgadio za jedan dan, zašto nisi bila iskrena i rekla kad je to počelo? – pitao je Milan.

– Jeste, jedan dan… Od dana kad je počeo da slaže face sam mu rekla. Pričao mi je za terasu koju smo čistili, pa je rekao da su ostale neke fleke. Hteo je da mi kaže da i da se udaljim od Filipa, da će ostati fleka. Mene ne zanima. Ja sam tražila pauzu, htela sam da vidim da li će mi Filip posvetiti pažnju ili ću biti neko ko se pogubio u osećanjima i da li ću ostati sa Dejanom. Primetila sam čudnu energiju prema Filipu, to nije tad bila zaljubljenost, ali neka vanserijska ludost. Sa nekim ti je dobro, a niste se dodirnuli. Htela sam da se preispitam, da li je sve to neka varka. Nisam znala šta pričam, bila sam pogubljena, njemu sam isto govorila jednu priču… Pitao me je da li sam se zaljubila, nisam se bila zaljubila još – govorila je Dalila.

Dalila Dragojević

Dalila Dragojević
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ako si ga testirala, znači da si već kuvala, ali mi nisi priznala – zamerio je Dejan.

– Nisam priznavala sebi, a ne tebi. Evo, on je prevaren čovek, žrtva, sve što treba da bude sa svojim nastupima. Neka nastavi da utvrdi gradivo, ali neka pusti mene da budem najgora. Neka me pusti. Nisam bila sigurna u svoje osećaje, to nije prevara – dodala je ona.

– Nisi bila sigurna u Filipa, ali si bila sigurna da se prema meni ugasilo, trebalo je meni to da kažeš – zaključio je Dragojević.

Izvor: srbijadanas.com