“Završilo se SMRTNIM ISHODOM zbog psihičkog maltretiranja” Ša progonio Taru nakon raskida – objavila PREPISKE


Bivša zadrugarka javno pružila podršku Vanji.


Nenad Aleksić Ša ušao je u rijaliti sa pričom da želi da se pomiri sa još uvek zakonitom suprugom, Vanjom Ignjatović. Međutim, ubrzo se upustio u vezu sa Mionom Jovanović i stavio je tačku na ljubavnu priču sa Vanjom. Ša je podneo zahtev za razvod braka i čeka da se sretne sa Vanjom na sudu i da se raziđu.

Ša i Miona se skoro svakodnevno svađaju, a reper neretko spominje i Taru Simov, koju krivi za svoje ponašanje i optužuje je da vuče traume iz njihovog odnosa. Tara je sada objavila poruke koje joj je Ša slao nakon raskida. Bivša zadrugarka je podržala Vanju i istakla je da je Ignjatovićeva izgubila bebu zbog reperovog psihičkog maltretiranja.

Tara Simov

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Mogla si samo da kažeš da imaš drugog, ružno si me otkačila i iskoristila priliku. Jako ružno, ali nema veze. Baš si me povredila, mnogo… Mnogo… Ceo svet menjaš za jedan parfem, bar ako imaš tog lika ne moraš javno da mi pucaš u dušu. Očekujem blok i ovde pošto si me svuda. Hvala ti na svemu – glasile su poruke koje je Ša napisao Tari, a kad je ona objavila uz to je dodala komentar.

– “Bar ako imaš tog lika ne moraš javno da mi pucaš u dušu”. Zabrani čovek tako svojoj platonskoj ljubavi da ima momka javno jer je on opsednut njome. A onda izjavi da ja njega treba da prebolim, zauzeta, ostvarena kao majka. Svakoj ženi na ovome svetu koja je žrtva psihičkog nasilja ću pružiti podršku i pomoć, a u slučaju Vanje Ignjatović se završilo smrtnim ishodom/prekidom trudnoće zbog psihičkog urnisanja i maltretiranja. Je l’ mirno spavaš noću? – napisala je bivša zadrugarka na svom Instagram storiju.

Izvor: srbijadanas.com