ZAVRŠIO JE U BOLNICI – Dalila UŽIVO U PROGRAMU pročitala PORUKU OD OCA: Nastao MUK U STUDIJU


“Otkačila si se perfidnog parazita!”


U toku emisije “Narod pita”, koju vodi voditelj Milan Milošević, gosti su bili zadrugari koji su definitivno obeležili petu sezonu, koja je za nama.

Njih dvoje, ušli su kao bračni partneri a izašli kao razvedene individue sa svojim novim partnerima. Dejan Dragojević i Dalila Dragojević su sinić odgovarali na pitanja gledalaca.

– Milan iz Leskovca ovde. Svaka čast Dalili, čestiam joj pobedu prvog i drugog mesta. Prvo je obezbedila a drugo je osvojila. Otkačila si se perfidnog parazita a i štetočine iz Crikvenice – obratio se gledalac.

– Jedva čekam samo da krenemo, i da nađem svoj mir. Samo da svane, ovo me sve jako umorilo. Vama hvala na podršci.

– Imam pitanje za Dejana: Kada bi saznao da Car, kada se vrati bude sa Aleksandrom i da Aleksandra bude preko njega, kako bi se ponašao tada? – rekla je Dalila.

– Teško da se to može desiti. Osoba koju podržavate, da je vaša ćerka i da vi budete u bolnici… – provocirao je Dejan.

– Nemojte da trošite reči za ovakvog čoveka – rekla je Dalila.

Dalila Dragojević Dejan Dragojević

Dalila Dragojević Dejan Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Dalila, on je sujetan i perfidno reaguje. I samo još jednu konstataciju. Dalila, pisalo se po novinama da si ostavila ćerku. Ti si ostavila sina, a ne ćerku, ali posle pet godina čuvanja – rekao je gledalac.

– Ja nemam dete ali očigledano da je tako za ovo drugo što ste rekli. Samo da ste vi meni živi i zdravi. Ko visoko leti, nisko pada. Kolo sreće se okreće. Upravo dobijam od svog oca poruku koji kaže da nikada nije bio u bolnici, da je to laž. A zbog dotičnog je završio u bolnici, zbog pritiska. Kada neko okreće leža svojoj porodici, kako neće da okrene vašoj? Samo sam to trebala da shvatim, ali nisam. Pred njim je život, imaće situacije da se susretne sa raznim situacijama. Kod mene nikada ništa nije bilo transparentno. Pustite mene i ćao – rekla je Dalila.

Dalila Dragojević

Dalila Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Imam jednu digresiju. Nije on ostavio porodicu, nego ona njega. Pet godina ste ga čuvali, parazit je bio. Ti si kuću napraviila, daj mu auto i nek se nosi. Daleko mu lepa kuća i nemoj da blati tvoju porodicu. Za mene si ispala fer, rekla si mu da ga ne voliš i ćao – rekao je gledalac.

– Svako ima pravo da me komentariše, ja sam tu gde jesam. Samo da objasnim da ja nisam prevario, nego sam ja prevaren – rekao je Dejan.

– Dva poziva i malo kritike i kao po jajima da sedi. Eee, koliko sam ja muškarac za ove muškarce koji se predstavljaju kao muškarci – rekla je Dalila.

Izvor: srbijadanas.com